Agenda

Vrijdag 4 oktober: Start-up Festival, Rotterdam Ahoy

Elk schooljaar trappen we af met het Start-up festival. Deze editie is voor de eerste keer in Rotterdam Ahoy. Dit evenement is voor alle Junior en Student Companies. De deelnemers krijgen allerlei handige informatie over de komende maanden en doen ze veel inspiratie op door toffe workshops. Bekijk hier de foto's van vorig jaar.  

Donderdag 14 november: AT&T Leaders for a Day

Voor onze alumni organiseren we in samenwerking met AT&T het evenement Leaders for a Day. Een aantal alumni lopen een hele dag mee met bijvoorbeeld een directeur van een groot bedrijf. Zo krijgt de deelnemer een uniek kijkje in de keuken bij een (groot) bedrijf. De dag wordt afgesloten met een diner in het Louwman Museum in Den haag.

December, januari & februari: Pitch Battles

De Pitch Battle is pitchwedstrijd voor Junior Companies en Student Companies. Tijdens de Pitch Battles pitchen leerlingen en studenten in tweetallen hun bedrijfsconcept aan een lokale jury. Zij overtuigen het publiek en proberen punten te scoren bij de jury. Wie heeft de meest unieke pitch? 

Data Pitch Battles

Datum en locatie

13 januari 2020 | Zwolle
15 januari 2020 |
 Erasmus Centre for Entrepreneurship, Rotterdam
17 januari 2020 | Van Spaendonck, Tilburg
22 januari 2020 I Global School for Entrepreneurship, Amsterdam
18 februari 2020 | HZ University of Applied Sciences, Vlissingen

Maart 2020: Halve finale Junior Company van het Jaar 

We breiden onze competitie Junior Company van het Jaar vanaf komend schooljaar uit met een halve finale. Aan deze halve finale mogen 12 vmbo en 12 havo/vwo companies deelnemen. De beste companies plaatsen zich voor de landelijke finale op 3 april.

Maart, April 2020: Marktdagen

De Marktdag is een event voor Junior Companies en Student Companies. Tijdens een Marktdag verkopen de deelnemers hun product of dienst vanuit een eigen marktkraam. De teams werken op deze manier aan hun naamsbekendheid en pitchen hun bedrijf aan de bezoekers en een jury. De Marktdag is een onderdeel van de programma's Junior Company en Student Company van het Jaar. Bekijk hier de foto's van de vorige editie.

Data Marktdagen

Datum en locatie
14 maart 2020 | Hoog Catharijne, Utrecht
20 maart 2020 | De Markt, Middelburg
21 maart 2020 | De Pier, Scheveningen

28 maart 2020 | Winkelcentrum Helftheuvel, Den Bosch


Vrijdag 3 april 2020: Finale Junior Company van het Jaar, Rotterdam Ahoy

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de Junior Companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor? Bekijk hier de foto's van de vorige finale.

Mei 2020: Halve finale Student Company van het Jaar

Na een strenge voorselectie gaan er 12 companies van het mbo en 12 companies van het hbo/wo door naar de halve finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Tijdens de halve finale strijden de studenten om een plekje in de nationale finale op maandag 15 juni in Ahoy Rotterdam. Wie weet de jury te overtuigen? Bekijk hier de foto's van de vorige halve finale.

Maandag 15 juni 2020: Finale 'Student company van het jaar, Rotterdam Ahoy

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de studenten toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor? Bekijk hier de foto's van de vorige finale.

Juni 2020: European Enterprise Challenge, Griekenland

De hbo/wo-winnaar van onze competitie Student Company van het Jaar neemt deel aan de European Enterprise Challenge in Griekenland. Daar nemen de studenten het op tegen andere teams uit Europa.

Juli 2020: Company of the Year Competition, Portugal

De mbo-winnaar van onze competitie Student Company van het Jaar neemt deel aan de Company of the Year Competition. Daar nemen de studenten het op tegen andere teams uit Europa.

Hele jaar door: Programmatraining | Haal eruit wat erin zit

De Programmatraining is dé training voor docenten en geïnteresseerden die meer willen weten over ondernemerschapsonderwijs en hoe zij dit optimaal kunnen implementeren op hun opleiding of school door middel van Junior- en/of Student Company. Heb je interesse in een programmatraining? Stuur een mail naar info@jongondernemen.nl.