Agenda

Maandag 15 juni 2020: Online finale 'Student company van het jaar

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de studenten toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor? Bekijk hier de foto's van de vorige finale.

Dinsdag 16 juni  2020: Online finale Junior Company van het Jaar

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de Junior Companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor? Bekijk hier de foto's van de vorige finale.

Juni 2020: Online European Enterprise Challenge

De hbo/wo-winnaar van onze competitie Student Company van het Jaar neemt deel aan de online European Enterprise Challenge georganiseerd door JA Greece. Daar nemen de studenten het op tegen andere teams uit Europa.

Juli 2020: Online Company of the Year Competition

De mbo-winnaar van onze competitie Student Company van het Jaar neemt deel aan de online Company of the Year Competition georganiseerd door JA Portugal. Daar nemen de studenten het op tegen andere teams uit Europa.