Ga jij door met ondernemen?

Heb jij deelgenomen aan een van onze ondernemerschapsprogramma's (Junior Company, Student Company of Zeker van je Zaak) en ga je met je team of alleen door met het bedrijf? Leuk! Wij blijven graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom je company.

We zijn namelijk geregeld op zoek naar toffe jonge ondernemers voor bijvoorbeeld onze evenementen of contentproducties voor onze website of andere landelijke en regionale nieuwsplatformen.Wil je ons op de hoogte houden?

Vul dan hieronder de gegevens in en dan zetten we je op onze 'Doorstarters-lijst'. 

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. We zetten je gegevens alleen op onze Doorstarterslijst, zodat we je in de toekomst eventueel kunnen benaderen om te spreken op onze evenementen of voor een leuk interview.

Vertel ons wat je doet!
(bijvoorbeeld voor jurylid of spreker)
Hulp bij boekhouden

Ga je door met je onderneming en wil je gebruik (blijven) maken van het boekhoudpakket Twinfield? Dat kan. Twinfield maakt graag een aanbieding op maat voor je. De specialisten geven je ook advies en willen je begeleiden. Een mooie kans om de administratie van je company goed op orde te brengen en de eerste stappen als startende ondernemer te zetten.

Wil je gebruikmaken van Twinfield en het advies? Mail dan naar Raymond Koning (Raymond.Koning@wolterskluwer.com) van Twinfield onder vermelding van 'Doorstart Jong Ondernemenen dan neemt Raymond verder contact met je op!