Het team

Ivo Smit

Even voorstellen...

Voordat Ivo Regio aanvoerder Noord-Nederland werd, had hij al 6 jaar ervaring als accountmanager. In deze functie komt zijn analytisch vermogen, stressbestendigheid en besluitvaardigheid goed van pas. Daarnaast is Ivo sociaal, betrouwbaar, direct, een teamspeler en sfeermaker. Ook aan sportiviteit ontbreekt het niet: Ivo houdt van sport kijken en doet zelf fanatiek aan hardlopen, voetballen en wielrennen.

Ivo’s doel is om alle jongeren in aanraking te laten komen met ondernemen. “Ik wil jongeren de ervaring bieden zelf verantwoordelijk te zijn voor hun eigen onderneming waarbij keuzes maken, initiatief nemen, durf en samenwerken worden beloond. Door vallen en opstaan leren zij op jonge leeftijd nieuwe vaardigheden waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. Niet iedereen wordt een ondernemer, maar ondernemend denken en handelen zijn enorm waardevolle kwaliteiten die iedereen kan gebruiken.”

Regio aanvoerder
E-mailadres
ivo@jongondernemen.nl
Telefoonnummer
06 - 28272732

Regioverdeling

Bekijk welke Regio aanvoerder uw regio vertegenwoordigt. Daarnaast kunt u zien welke vrijwillige coördinatoren actief zijn en hun steentje bijdragen aan een ondernemende regio.