Marktdagen 2020

marktdag zeeland.jpg

Alle marktdagen Jong Ondernemen geannuleerd

In verband met de aangescherpte richtlijnen die zojuist zijn aangekondigd door het kabinet moeten we helaas alle aanstaande marktdagen annuleren

Het spijt ons dat de marktdagen niet kunnen doorgaan, maar we kunnen en willen geen enkel risico nemen met iedereens gezondheid.

Voor vragen, neem dan contact met ons op via info@jongondernemen.nl of 085-485 7590.

Hartelijke groet,

Team Jong Ondernemen

Ben je al klaar voor de Marktdag?

Hieronder vind je allerlei handige informatie over het evenement. Heeft jouw company al het perfecte verkoopverhaal voorbereid? Jouw plek op de markt

Jong Ondernemen heeft voor jouw team een plek gereserveerd op de Marktdag. Er staat een marktkraam klaar die jullie zelf kunnen aankleden. Meld je aan bij de Jong Ondernemen kraam voor registratie en je ontvangt een A4 met de naam van jullie company. Er is geen vaste indeling. Er zal een gedeelte voor Junior Company zijn en voor Student Company. Hierbinnen kunt je zelf je kraam uitzoeken.

Afmeting en parkeren
Specifieke informatie over de grootte van de kraam en parkeergelegenheid / laden en lossen vind je hieronder bij de datum van jouw marktdag.

Criteria
De jury zal jullie beoordelen op de volgende criteria. Here you find the criteria.

Stroom

Stroom is beperkt mogelijk. Heb je dit nodig meld dit even bij het aanmelden op de dag. En neem een verlengsnoer mee.  

Regels en richtlijnen
Tijdens de Marktdag gelden er ook bepaalde huisregels voor de locatie. Bekijk ze hier en lees ze goed door. Alcoholgebruik is verboden.

Rolverdeling
Jullie zijn met het hele team van harte welkom. Spreek wel goed af wat iedereen doet. Het is ook handig om de dag in te delen in shifts. Zo neemt iedereen deel aan het evenement en verdeel je de ruimte in de stand. 

Handig om mee te nemen
Tape
- Schaar
- (Gekleurd) kleed wat je op je kraam kunt leggen
- Communicatiemateriaal. Deel jullie aanwezigheid via Social Media met #marktdagjongondernemen2020
- Jullie perfecte verkoopverhaal

Jullie krijgen van ons een vuilniszak. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid om het afval netjes in de toegewezen vuilniszak te stoppen en deze zichtbaar naast jullie kraam te zetten.  

Tip 1: Kleed je warm aan! Kan ook in winkelcentrum tochten.
Tip 2: Neem wat wisselgeld mee! 

Prijzen
Jong Ondernemen stelt voor de nummers 1, 2 en 3 van zowel Junior Company als Student Company geldprijzen beschikbaar. Deze geldprijs kun  je inzetten voor jullie company ontwikkeling. Nummer 1 wint 150 euro, nummer 2 wint 75 euro en de nummer 3 wint 50 euro.