Meld je aan voor een sessie tijdens de JC-finale

Het is bijna zover: de online finale van Junior Company van het Jaar 2020! Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jij ook. Tijdens de online finale worden niet alleen de winnaars bekendgemaakt, want je volgt ook nog een inspirerende sessie van Innovation Booster of de Kamer van Koophandel. Alle finalisten nemen namelijk deel aan één sessie van 20 minuten. Hieronder vind je meer informatie over de sessies en kun je jouw keuze doorgeven.

Innovatiesessie door Innovation Booster

Tijdens de online finale op 16 juni kun je kiezen uit twee sessies. Innovation Booster geeft een sessie over hoe je als bedrijf omgaat met een veranderende markt. Want: hoe zorg je ervoor dat je relevant blijft? Hoe ga je om met je medewerkers in deze tijd? En welke vaardigheden zijn onmisbaar om goed om te kunnen gaan met verandering? Innovation Booster vertelt het jullie allemaal tijdens hun sessie. Ook vertelt het bedrijf wat er juist nu bij hen speelt en hoe het zelf omgaat met de veranderende markt.

Doorstartsessie door Kamer van Koophandel

Heb je de smaak te pakken en wil je nog helemaal niet stoppen met je bedrijf? Dan is het tijd om een doorstart te maken. Maar hoe doe je dat? Wat heb je hiervoor nodig? En hoe gaat dat allemaal in z'n werk? Tijdens de online finale op 16 juni geeft de KvK een doorstartsessie. In deze 20-minuten durende online sessie kun je al jouw vragen stellen. Want, gaat het hele team doorstarten of maar 1 of 2 teamleden? En welke afspraken maak je allemaal?

Geef jouw sessiekeuze door