Meld je aan voor een sessie tijdens de SC-finale

Het is bijna zover: de online finale van Student Company van het Jaar 2020! Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jij ook. Tijdens de online finale worden niet alleen de winnaars bekendgemaakt, want je volgt ook nog een inspirerende sessie van ManPower of de Kamer van Koophandel. Alle finalisten nemen namelijk deel aan één sessie van 20 minuten. Hieronder vind je meer informatie over de sessies en kun je jouw keuze doorgeven.

Learnability sessie door ManpowerGroup

Als jonge ondernemer heb je nu geleerd hoe het is om succesvol te zijn, in welke vorm dan ook. Wil je blijven groeien op persoonlijk vlak en wil je vaardigheden ontwikkelen om succesvol te blijven tijdens je hele loopbaan? Wat goed, lekker bezig! Tijdens de online finale op 15 juni geeft ManpowerGroup een 20-minuten durende online sessie over Learnability. Want: hoe is het gesteld met jouw ‘Learnability’? Ga van tevoren alvast aan de slag met dit korte assessment

Doorstartsessie door Kamer van Koophandel

Heb je de smaak te pakken en wil je nog helemaal niet stoppen met je bedrijf? Dan is het tijd om een doorstart te maken. Maar hoe doe je dat? Wat heb je hiervoor nodig? En hoe gaat dat allemaal in z'n werk? Tijdens de online finale op 15 juni geeft de KvK een doorstartsessie. In deze 20-minuten durende online sessie kun je al jouw vragen stellen. Want, gaat het hele team doorstarten of maar 1 of 2 teamleden? En welke afspraken maak je allemaal?

Geef jouw sessiekeuze door