Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2019

Staat 2019 in jouw klas in het teken van ondernemerschap? Je hebt eenmalig nu de kans om met een van de ondernemerschapsprogramma's voor het primair onderwijs GRATIS aan de slag te gaan! Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2019 mogen wij maar liefst 555 programma-boxen van Ondernemen met je klas weggeven. Krijg jij er één in je bezit? Kom van 22 januari tot en met 26 januari naar de Jaarbeurs en bemachtig Vakantie-eiland (groep 5/6) of Pop-up store (groep 7/8).

Is dat alles? Nee! Naast de gratis box maak je bij inschrijving automatisch kans op een exclusief en geheel verzorgd klassenuitje voor 30 leerlingen naar CORPUSJe bent tijdens de NOT 2019 van harte welkom bij stand 01A100! Zien we je daar? Meld je hier aan. 

Bekijk de spelregels voor deelname hieronder:

Spelregels gratis Ondernemen met je klas en winactie klassenuitje

 1. Deze win- weggeefactie worden uitgeschreven door Stichting Jong Ondernemen gevestigd te Den Haag. Op deze actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

 2. Deelname aan deze actie is gratis. Enkel de verzendkosten (€ 8,95) van het materiaal worden in rekening gebracht bij de deelnemer.

 3. Iedere deelnemer (school) kan maximaal één keer deelnemen aan de actie, dus kiezen voor één programma-box van Ondernemen met je klas. Daarbij is de keuze voor de docent:

  - Vakantie-eiland (groep 5/6)
  of
  - Pop-up store (groep 7/8)

  Het is dus niet mogelijk om Vakantie-eiland en Pop-up store beiden te bestellen.

 4. Deelname vindt plaats na het invullen van het fysieke formulier van Jong Ondernemen bij stand 01A100 op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2019. Vanaf dat moment maak je automatisch kans om het klassenuitje te winnen.

 5. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de actie. Bij het onleesbaar/incompleet invullen van de informatie wordt het materiaal niet opgestuurd.

 6. De looptijd van de actie is vijf dagen. De actie geldt alleen tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2019: van dinsdag 22 januari 2019 (vanaf de opening om 10.00 uur) tot en met zaterdag 26 januari 2018 (tot de sluiting om 16.30 uur).

 7. Om deel te mogen nemen moet de school van de deelnemer gevestigd zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

 8. De trekking van de winnaar van het klassenuitje geschiedt willekeurig.

 9. De winnende school wordt uiterlijk vrijdag 15 februari persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres en/of telefoonnummer waarmee aan de actie is deelgenomen.

 10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

 11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 12. De persoonsgegevens, die in het kader van de winactie worden verkregen, worden gebruikt door Jong Ondernemen voor het verstrekken van een eventuele inlogcode (voor het programma Pop-up store). Daarnaast worden deze verstrekt aan de externe leverancier van de materialen: Young Crowds. Deze leverancier hanteert eigen algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden.

 13. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

 14. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Jong Ondernemen via info@jongondernemen.nl. We streven er naar je binnen 48 uur van een passend antwoord of oplossing te voorzien.