Stem op jouw favoriete Student Company

Het is bijna zover: de online finale van Student Company van het Jaar 2020. Vijf mbo en vijf hbo companies maken kans op de titel Student Company van het Jaar 2020 in de categorie mbo en hbo. De finalisten maken niet alleen kans op deze titel, want we hebben ook de Publiekslieveling-prijs. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Welke company is jouw favoriet? Breng hieronder snel je stem uit en zorg ervoor dat jouw favoriete company Publiekslieveling wordt. 

De Student Company die Publiekslieveling wordt, wint echt een super toffe prijs: een interview met De Ondernemer. Dit interview wordt op de website van De Ondernemer geplaatst, maar het wordt ook gepubliceerd in de gehele krantenoplage van het AD en Het Parool. Hoe tof?! De Publiekslieveling bereikt door deze prijs ineens een miljoenenpubliek. Dus breng snel je stem uit en laat jouw favoriet winnen!

Tijdens onze online finale op maandag 15 juni om 13.30 uur worden alle winnaars bekendgemaakt, dus ook de Publiekslieveling. Wil je dit online event live volgen? Dat kan via deze link.

Breng je stem uit

Weet je nog niet op wie je wilt stemmen? Bekijk dan hieronder de video's van de Student Company finalisten. Wacht niet te lang met het uitbrengen van jouw stem, want de poll is open tot 15 juni 12.00 uur!

Welke Student Company is jouw favoriet?

Stemmen kan tot 15 juni 12.00 uur!

EcoBirds van Hoornbeeck College Rotterdam

PlanetGO van Rotterdam Academy

Mede mogelijk gemaakt door:

logo De Ondernemer-1.png

wolters kluwer.png

bunq logo

Delta_c_r.jpg

ManPowerGroup.jpg

Logo_SPEED-YOU-UP.jpg