Student company van het jaar


Op 17 mei vond de halve finale van Student Company van het Jaar 2019 plaats. Bekijk hierboven de sfeerimpressie van dit mooie evenement.

Het is bijna zover: de finale van Student Company van het Jaar! Op maandag 3 juni strijden 10 companies (5 mbo en 5 hbo) om de felbegeerde titel in het Beatrix Theater in Utrecht. Deze dag pitchen de finalisten hun bedrijf voor een jury. De pitch weegt voor een gedeelte mee in de beoordeling. De studenten worden namelijk ook beoordeeld op hun kraam en Stand van zaken rapport dat ze vóór de finale inleveren. De finalisten maken kans op de titel Student Company van het Jaar 2019 in de categorie mbo en hbo, benoeming tot Publiekslieveling, een geldprijs en een plek in de Europese finales in Lille (mbo) en Oslo (hbo).

Onderstaande Student Companies hebben zich geplaatst voor de landelijke finale op maandag 3 juni in het Beatrix Theater:

MBO HBO
Charity Cup – Zadkine LOC Centrum in Rotterdam Iedereen Beweegt - Hogeschool van Arnhem & Nijmegen
Fix4ride – Hoornbeeck College Rotterdam STRAPD - Fontys Hogescholen in Eindhoven
GIGG – ROC Rijn IJssel in Arnhem Mases - Hogeschool Windesheim Flevoland in Almere
Social Knitwork – De Rooi Pannen in Tilburg CyClean - Hogeschool InHolland Alkmaar
The Choppers - Hoornbeeck College Amersfoort Excellence Innovations - Rotterdam Academy

Finale bijwonen

Wil je de finale van Student Company van het Jaar 2019 bijwonen? Leuk! Door onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan voor de finale. Je ontvangt een bevestigingsmail met het programma en locatie. Geen mail ontvangen? Check voor de zekerheid ook je spambox. Ook daar niks ontvangen? Neem dan contact met ons op. Tot 3 juni in het Beatrix Theater in Utrecht!

Aanmeldgegevens