Wat kunt u betekenen?

Deel uw kennis

De huidige arbeidsmarkt vraagt om een ondernemende houding en visie. Jong Ondernemen biedt in samenwerking met het onderwijs programma’s aan waarin jongeren hun talenten ontdekken en ontplooien en hun ondernemende houding ontwikkelen. Deze zorgen ervoor dat jongeren goed worden voorbereid op een ondernemende toekomst. Bij de ondernemerschapsprogramma’s is ervaring uit het bedrijfsleven natuurlijk niet weg te denken. Daarom werken wij intensief samen met toonaangevende en ambitieuze organisaties en professionals. Zij steunen ons financieel of door jongeren actief te begeleiden. In ruil daarvoor profiteren zij van jong ondernemerschap en een interessant netwerk.

Iets voor uw organisatie?

Als professional kunt u uw kennis en ervaringen delen en samen met ons ervoor zorgen dat er in de toekomst steeds meer ondernemende werknemers en baanbrekende ondernemers komen.
U kunt op 2 manieren betrokken zijn bij de programma’s van Jong Ondernemen:

1. Begeleiden

Als begeleider kunt u uw professionele ervaringen delen met de jongeren. De kennis uit de praktijk zorgt ervoor dat leerlingen/studenten ervaren wat ondernemen inhoudt en kunnen ze zich goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. 

2. Partnerschap

Naast het begeleiden kunt u ook een financiële bijdrage leveren aan onze programma’s. Met uw financiële steun maken we samen het onderwijs ondernemender en kunnen we nog meer jongeren de kans bieden om hun ondernemende houding te ontwikkelen.

We gaan graag met u in gesprek om uw doelstellingen en wensen in kaart te brengen. We maken voor iedere partner op maat gemaakte voorstellen. Zo bouwen we samen aan een ondernemende toekomst.


Bekijk waaraan u bijdraagt met ondernemerschapsonderwijs


Deze bedrijven gingen u voor:

Bekijk de partners van Jong Ondernemen