Challenges voor ondernemende jongeren

Naast onze evenementen zoals de Pitch Battles, Marktdagen en competities organiseren we ook elk schooljaar een aantal mooie, leerzame (internationale) challenges met onze partners. Voor alle niveaus zit er wat bij, van vmbo tot hbo en deelname is gratis. Alle scholen die met de programma’s van Jong Ondernemen werken, kunnen deelnemen. Elke challenge is weer geschikt voor een andere doelgroep, let dus goed op welk onderwijsniveau erbij vermeld staat. Benieuwd naar de challenges voor dit schooljaar? Je vindt ze hieronder!

Duurzaamheid op School

Wellicht heb je als docent ervaring met de Social Innovation Relay, of ken je het van horen zeggen: hét project van Jong Ondernemen en Nationale-Nederlanden waarin leerlingen kennismaken met sociaal ondernemerschap. Dit jaar doen we het net even anders dan normaal en organiseren we twee challenges. Het thema is Duurzaamheid op school! De leerlingen ontwikkelen tijdens de challenge ideeën voor het verduurzamen van hun eigen school.

Waar

De challenge vindt online plaats. Mocht dit veranderen, laten we dit ruim van tevoren weten.

Wanneer

Dinsdag 9 februari 2021 – 15.00 – 16.00
1u online docententraining ter voorbereiding op de challenge

Donderdag 4 maart 2021 – 13.00 – 16.30
Havo/vwo challenge

Donderdag 11 maart 2021 – 13.00 – 16.30
Vmbo challenge

Voor wie

Voor vmbo-, havo- en vwo-bovenbouwleerlingen en hun docenten.

Meld je aan

Wil je deelnemen aan deze challenge? Mail naar selma@jongondernemen.nl. Per challenge is er plek voor 30 tot 60 leerlingen. Je kunt deelnemen met een groepje leerlingen of een hele klas.

Aanmelden kan tot 4 februari 2021!

Gezien de veranderende covid-19 richtlijnen bieden we het programma in principe online aan. Mocht er iets wijzigen dan laten we dat natuurlijk tijdig weten.