Doe mee aan Pitch Heroes

Pitchen, hoe doe je dat nou eigenlijk? Weet jij jouw product of dienst al goed te verkopen? Omdat we dit schooljaar de Pitch Battles niet op een locatie kunnen organiseren, hebben we een heel tof alternatief bedacht: de online Pitch Heroes. Tijdens dit online event maken Junior en Student Companies een eigen videopitch. Deze sturen ze in en alle video’s worden op een speciale eventpagina geplaatst. Alle pitches worden beoordeeld door een vakjury.

Alle deelnemende teams worden op 11 februari tijdens ons unieke VR-event verwacht. Daar wordt de top 3 per regio bekendgemaakt (Junior en Student Companies). De companies in de top 3 krijgen juryvragen en aan het einde van het event worden de winnaars bekendgemaakt die een geldprijs winnen. Wie wordt dé Pitch Hero per regio?

Wat

Pitch Heroes, voor Junior en Student Companies. Dit is een alternatief voor de Pitch Battles.

Waar

Dit event vindt online plaats via een VR-omgeving.

Wanneer

Alle deelnemers sturen vóór 31 januari 2021 hun videopitch in naar Joni Hendrix via joni@jongondernemen.nl. Alle deelnemende teams worden op 11 februari van 13.30 – 16.00 uur tijdens het unieke VR-event verwacht.

Wie

Aan de Pitch Heroes mogen alle Junior en Student Companies meedoen die ons Medium of Premium programma volgen. Alle deelnemers worden ingedeeld op basis van regio (5 regio’s in totaal), namelijk: Limburg & Oost-Nederland, Brabant & Zeeland, Zuid-Holland, Midden-Nederland & Noord-Holland & Flevoland en Noord-Nederland.

Let op: om deel te nemen aan dit online event moet je vóór 31 januari 2021 een videopitch sturen naar joni@jongondernemen.nl

Waarom

Je product of dienst verkopen is een heel belangrijk onderdeel van ondernemen. Daarom organiseren we dit online event om jonge ondernemers de kans te geven om te oefenen met pitchen. Ze krijgen feedback van een vakjury en tijdens het unieke VR-event worden o.a. de winnaars bekendgemaakt.

Waar gaat de jury op letten?

Dé grote vraag, want waar gaat de vakjury nou precies op letten tijdens het beoordelen van de videopitches? Dit is het beoordelingsformulier dat de jury van ons krijgt. Hier zie je precies waarop je beoordeeld gaat worden. Neem deze onderdelen dus mee in het maken van de videopitch.

Let op: het is niet mogelijk om met z’n allen bij elkaar te komen om een videopitch op te nemen. Wees creatief! Zo kan bijvoorbeeld elk teamlid een eigen stukje opnemen. Of wie weet bedenken jullie wel iets anders tofs.

Have fun en succes!