FC Jong Ondernemen

Investeer in uw toekomst en in die van BV NL

Jaarlijks ontpoppen tienduizenden jongeren zich tot ware ondernemers. Van basisonderwijs tot en met de universiteit zetten zij bij Jong Ondernemen eigen bedrijven op; doen marktonderzoek, geven aandelen uit en ontwikkelen eigen producten of kopen deze slim in. Jong Ondernemen inspireert en daagt jongeren uit te bouwen aan een ondernemende toekomst. 

FC Jong Ondernemen biedt u als ondernemer of bedrijf de kans om BV Nederland beter te maken en u te associëren met een heel relevant onderwerp: Ondernemen! Dankzij uw bijdrage maken meer jongeren kennis met ondernemen en ontwikkelen ondernemend gedrag. 

Top 10 redenen waarom tientallen ondernemers u voor gingen:


Ik investeer in FC Jong Ondernemen omdat . . .

. . . ik nog heel goed weet hoe het is om je eigen bedrijf te starten.

. . . delen vermenigvuldigen is.

. . . ik aan de wieg wil staan van toekomstig toptalent.

. . . mijn winst anders naar de fiscus gaat.

. . . het zonde is als mijn kennis/ervaring alleen binnen mijn bedrijf blijft.

. . . investeren in de generatie voor de toekomst onderdeel is van dagelijks ondernemen.               
. . . ik niet graag buitenspel sta.

. . . mijn bedrijf associeer met een zeer relevant onderwerp: ondernemen!

. . . het binnen halen van ondernemend talent goed is voor mijn bedrijf.

. . . ik iedereen de lol van ondernemen gun. 

Wat houdt uw lidmaatschap in:

1. Jaarlijks bent u bij 2 unieke FC leden evenementen. 

2. Ontvangt u uitnodigingen voor 2 personen voor de Jong Ondernemen evenementen; Nationale finale van de verkiezing Student company van het jaar (mbo, hbo en universiteit) en Junior company van het jaar (vmbo, havo en vwo).

3. Twee keer per jaar ontvangt u het Clubblad “ ’t inkoppertje”. U blijft bij op alle onderwerpen die te maken hebben met ondernemerstrends.

4. Ieder jaar brainstormen we met elkaar hoe we in de toekomst BV Nederland sterker kunnen maken. Jong Ondernemen vat dit samen in een wedstrijdverslag.

5. Zichtbaarheid van uw bedrijf bij potentiele klanten doordat u een prominente plaats op onze website heeft en tools ontvangt om uw lidmaatschap zichtbaar te maken.

6. U bepaalt gezamenlijk per jaar in welk Jong Ondernemen project u investeert.

7. U krijgt een kijkje achter de schermen bij het Metropole orkest en neemt deel aan de  workshop; ‘leiding geven en samen ondernemen.’

U investeert als ondernemer en/of bedrijf voor €125,- per maand in Jong Ondernemen. Dankzij uw bijdrage maken meer jongeren kennis met ondernemen en ontwikkelen ondernemend gedrag.

Aanmeldformulier FC Jong Ondernemen

“Ik ben Ruud Hendriks: ik wil iedereen aanraden een programma van Jong Ondernemen te volgen."
Coach FC Jong Ondernemen
“Ik ben Joyce Rommelaar: Jong Ondernemen groeit! Vandaag de dag bereiken we jaarlijks 33.000 jongeren in Nederland.”
Trainer FC Jong Ondernemen
“Ik ben Ben Woldring: op school werd ik op jonge leeftijd uitgedaagd te leren ondernemen. Als coach van FC Jong Ondernemen zorg ik dat er meer jongeren deze kans krijgen.”
Coach FC Jong Ondernemen
“Ik ben Elise Hellings (24): ik heb bij Jong Ondernemen geleerd om op het juiste moment kansen te pakken. Jong Ondernemen is eigenlijk een en al kansen.”
Teamlid FC Jong Ondernemen
“Ik ben Lars van Norden (10): Ik wil graag ondernemer worden. Daarom ben ik ballenjongen bij FC Jong Ondernemen. Ik ontmoet daar sportieve ondernemers die mij inspireren.”
Ballenjongen FC Jong Ondernemen