Wisseling in onze Raad van Advies: Frank van Vliet neemt stokje over van Theo Reijnders

Wednesday 29 May 2019

Al een aantal jaren is Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer, een grote en belangrijke sponsor van Jong Ondernemen. Omdat we graag gebruikmaken van de enorme kennis en ervaring van Wolters Kluwer nam Theo Reijnders, Manager Marketing bij Twinfield, in 2015 plaats in onze Raad van Advies. Theo geeft nu het stokje door aan zijn collega Frank van Vliet, Managing Director Wolters Kluwer Tax & Accounting NL. Welkom Frank!


Frank van Vliet (links) en Theo Reijnders.

Frank van Vliet kijkt uit naar zijn rol in de Raad van Advies van Jong Ondernemen. “Wolters Kluwer is al jarenlang partner van Jong Ondernemen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de administratie van bedrijven steeds digitaler verwerkt kan worden. Ondernemers profiteren hiervan: ze zijn minder met ‘gedoe’ bezig en kunnen die tijd goed besteden aan het tot bloei brengen van hun onderneming. Ik zal, samen met de andere leden van de Raad van Advies, stichting Jong Ondernemen promoten en ondersteunen daar waar mogelijk.” Frank wordt al meteen aan het werk gezet, want hij neemt op 3 juni plaats in de jury van de finale Student Company van het Jaar 2019.

Professionaliseren

Mariolein van der Plas, algemeen directeur Jong Ondernemen: “Ik bedank Theo Reijnders voor zijn jarenlange inzet in de Raad van Advies. Mede dankzij de hulp van Theo hebben we in de afgelopen jaren onze reikwijdte kunnen vergroten en onze studentenprogramma’s kunnen professionaliseren. Ik ben verheugd met de komst van Frank van Vliet uit de Nederlandse Wolters Kluwer organisatie en wens hem veel succes in de Raad van Advies.”

Veilig boekhouden

De samenwerking met Twinfield richt zich op onze ondernemerschapsprogramma’s Junior en Student Company. Jongeren kunnen doormiddel van het boekhoudprogramma van Twinfield gemakkelijk en snel hun administratie bijhouden. Door deze samenwerking kunnen we jongeren op een vroege leeftijd al kennis laten maken met online boekhouden en het veilig verwerken en opslaan van data in de cloud.

Over Twinfield

Twinfield is een online boekhoudpakket. Bijna 20 jaar geleden ontwikkelde Twinfield het eerste boekhoudoplossing van Nederland. Het bedrijf zag toen al dat ook kantoorapplicaties de stap naar de cloud zouden maken. Kijk hier voor meer informatie.

« Back

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

"Mensen die hun droom najagen en daar helemaal voor gaan, zetten mij in de ‘AAN’-stand. Die draag ik een enorm warm hart toe en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Ik ben als begeleider pas tevreden als iedere student voelt dat het hem/haar iets opgeleverd heeft."

Frank Brouwer - begeleider Jong Ondernemen.png

Frank Brouwer
Ondernemersloods
Begeleider sinds 2018
Lees Franks verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T