Actie: ontvang ‘Ondernemen met je klas’-boxen cadeau bij schoolfoto’s

Friday 27 September 2019

Leuk nieuws! We hebben een toffe actie opgezet met Schoolfoto.nl: als je de schoolfoto's laat maken door Schoolfoto.nl, dan krijg je voor álle groepen 5 t/m 8 boxen Vakantie-eiland en Pop-up Store cadeau. Zo heb je én mooie schoolfoto's én kun je aan de slag met het thema ondernemen.

Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan hier en vraag vrijblijvend een gesprek aan met Schoolfoto.nl.


Tijdens Pop-up Store maken leerlingen producten en verkopen deze tijdens een marktdag op school.

Vakantie-eiland en Pop-up Store

Mocht je voor dit schooljaar al een schoolfotograaf gevonden hebben, maar wil je wel aan de slag met ondernemenschap in de klas dan vind je hier meer informatie over onze programma's Vakantie-eiland en Pop-up Store.

« Back

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

"Mensen die hun droom najagen en daar helemaal voor gaan, zetten mij in de ‘AAN’-stand. Die draag ik een enorm warm hart toe en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Ik ben als begeleider pas tevreden als iedere student voelt dat het hem/haar iets opgeleverd heeft."

Frank Brouwer - begeleider Jong Ondernemen.png

Frank Brouwer
Ondernemersloods
Begeleider sinds 2018
Lees Franks verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T