Bekijk onze vlog van Leaders for a Day 2019

Wednesday 20 November 2019

Ons jaarlijkse event Leaders for a Day is weer achter de rug. Samen met partner AT&T hebben we er weer een mooie editie van gemaakt. Naast Nederland wordt dit event in maar liefst 15 Europese landen georganiseerd op initiatief van JA Europe.

Het was een inspirerende, leerzame en toffe dag. Alumni van Jong Ondernemen liepen deze dag mee met een topman of een topvrouw. Collega Joni Hendrix bezocht een aantal bedrijven, zoals Warner Bros. Entertainment en Dopper, en ging in gesprek met leaders Veronica Flyckt, Virginia Yanquilevich, Laura Urrutia, Coen Hammer en alumni Fay van Leeuwen, Owen Hauptmeijer, Lique Schilperoort en Mees Van Rooij.

Dank alle leaders, alumni en andere genodigden. Een extra dankjewel voor Paul Floris en Shola Doekhie van AT&T, we hebben er samen weer een topdag van gemaakt. Bekijk snel onze vlog voor een sfeerimpressie van de dag met als afsluiting een spectaculair diner tussen de Bugatti’s in het Louwman Museum.

Veel kijkplezier!

« Back

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

"Mensen die hun droom najagen en daar helemaal voor gaan, zetten mij in de ‘AAN’-stand. Die draag ik een enorm warm hart toe en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Ik ben als begeleider pas tevreden als iedere student voelt dat het hem/haar iets opgeleverd heeft."

Frank Brouwer - begeleider Jong Ondernemen.png

Frank Brouwer
Ondernemersloods
Begeleider sinds 2018
Lees Franks verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T