Nieuw schooljaar: heel veel succes en plezier met ondernemen!

Tuesday 01 September 2020

Yes, we mogen weer! Alle scholen zijn inmiddels begonnen en dat betekent dat vanaf nu weer veel docenten, begeleiders, leerlingen en studenten aan de slag gaan met onze ondernemerschapsprogramma's.

We wensen iedereen heel veel succes met de start van het nieuwe schooljaar en natuurlijk ook heel veel succes en plezier met onze programma’s. We maken er met z’n allen wat moois van!

Heb je een vraag? We zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 085-4857590 of info@jongondernemen.nl.

p.s. Onderstaande afbeelding is alvast een voorproefje van onze vernieuwde huisstijl. We zijn achter de schermen druk bezig met veel innovatie binnen Jong Ondernemen, want het is met ons 30-jarig bestaan natuurlijk tijd voor Jong Ondernemen 3.0!

heel veel succes.jpg

« Back

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

"Mensen die hun droom najagen en daar helemaal voor gaan, zetten mij in de ‘AAN’-stand. Die draag ik een enorm warm hart toe en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Ik ben als begeleider pas tevreden als iedere student voelt dat het hem/haar iets opgeleverd heeft."

Frank Brouwer - begeleider Jong Ondernemen.png

Frank Brouwer
Ondernemersloods
Begeleider sinds 2018
Lees Franks verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T