Updates Portfolio (december 2018)

header.jpgTuesday 04 December 2018 15:44

Updates Portfolio

Sinds dit schooljaar werken we met een vernieuwd portfolio. Op basis van de gebruikerservaringen die we de afgelopen maanden hebben teruggekregen worden de komende week een aantal updates doorgevoerd. Je leest hier wat je onder elk kopje vindt!

Uitleg hoofdmenu

Overzicht:

Wanneer je vanuit Mijn Jong Ondernemen doorklikt naar het portfolio, kom je op deze pagina terecht. Op de pagina vind je een overzicht van alle leerlingen. In het overzicht zie je welke opdrachten de leerling heeft gemaakt.

Door middel van het pijltje naast de naam van de leerling doorklikken naar het portfolio van deze leerling.

Wat wordt er komende tijd aangepast?
Op deze pagina komen filters waardoor je makkelijk op schooljaar leerlingen kunt selecteren.

Opdrachten nakijken:

Via dit kopje kun je de ingeleverde opdrachten nakijken.

Klik op dit icoontje achter de naam van de leerling om de betreffende opdracht van de leerling na te kijken.

   Klik op dit icoontje achter de naam van de leerling om alleen de gegeven antwoorden te bekijken.

Wat wordt er komende tijd aangepast?
Het wordt mogelijk om ook op deze pagina makkelijk leerlingen te kunnen filteren op schooljaar, te zoeken op de naam van de leerling of te sorteren op bijvoorbeeld opdrachtnummer of datum.

Daarnaast wordt het mogelijk om een opdracht, ook al is deze al goedgekeurd, toch weer af te keuren zodat de leerling deze opnieuw kan maken.

Alle opdrachten:

Klik op dit icoontje achter de naam van de opdracht om de opdracht die de leerlingen moeten maken, te bekijken.

Klik op dit icoontje om te kijken welke antwoorden je leerlingen op deze opdracht hebben gegeven. Gebruik deze functie om per opdracht snel te kijken hoe deze door je leerlingen is gemaakt.

Leerlingen:

Hier vind je nogmaals een compleet overzicht van alle leerlingen. Vanuit hier kun je ook doorklikken naar de portfolio’s van de desbetreffende leerling. Als je het kopje ‘overzicht’ gebruikt, dan heb je dit kopje eigenlijk niet nodig.

Berichtenoverzicht:
Hier vind je de berichten die je aan leerlingen het gestuurd of die leerlingen aan jou hebben gestuurd. Via dit kopje kun je een bericht sturen.

 

Uitleg Menu portfolio leerling

Overzicht:

Hier vind je de gegevens van de leerling

Leerling:

Hier vind je nogmaals de gegevens van de leerling

 Via deze pagina kun je een bericht aan de leerling sturen. De berichten die door de leerling worden teruggestuurd komen ook op deze pagina terecht.

Voortgang:

Hier vind je de opdrachten die de leerling heeft gemaakt.

Hier vind je een overzicht van alle opdrachten waarin grafisch wordt weergegeven welke opdrachten de leerlingen al gemaakt heeft.

* LET OP: Onderstaande tekst geldt alleen voor MBO:

 Hier vind je het resultaat van de E-Scan. Dit werkt alleen nog maar zo voor de studenten die voor de zomer zijn gestart. Voor de studenten die na de zomer zijn gestart vind je het resultaat van de E-Scan gewoon tussen ‘Mijn Opdrachten’.

« Back