Jong Ondernemen spreekt op Global Entrepreneurship Summit

Tuesday 28 May 2019 08:10

Een paar maanden geleden werden we gevraagd of we tijdens de Global Entrepreneurship Summit (GES) in Den Haag wilden spreken. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Wat een mooie kans! We zijn nu bezig met de laatste voorbereidingen voor onze sessies op dinsdag 4 en woensdag 5 juni. Het thema van de GES is The Future is Now, een mooi thema waar wij natuurlijk veel over te vertellen hebben. Ben je er ook bij? Kom vooral even langs!

De GES is een tweedaagse conferentie op 4 en 5 juni in het World Forum in Den Haag waar ruim 2.000 internationale ondernemers, wetenschappers, vertegenwoordigers van regeringen en investeerders naartoe komen. Dit jaar wordt de conferentie voor de negende keer georganiseerd, maar voor het eerst in de Europese Unie. Nederland en de Verenigde Staten zijn co-host van de GES. Het doel van dit evenement is het wereldwijd bevorderen van ondernemerschap. Een mooi doel waar wij als stichting alleen maar blij mee kunnen zijn. En we zijn dan ook heel trots dat wij uitgenodigd zijn om op dinsdag 4 en woensdag 5 juni te spreken over onze stichting en de mooie dingen die we doen voor de jongeren in ons land. 

Om te laten zien hoeveel impact wij als stichting hebben op de jongeren die deelnemen aan onze programma’s, delen een aantal interessante jonge ondernemers hun inspirerende verhalen met het publiek op de GES. Dit zijn: Owen Hauptmeijer van Mases, Jesse Brom van Sugarfam en Raya Kuis van Sund. Deze jongeren nemen deel aan ons programma Student Company. Daarnaast zal onze directeur Mariolein van der Plas samen met Diana Filip van onze overkoepelende organisatie JA Europe spreken en komen nog twee ondernemers uit het buitenland vanuit JA Europe: Joonas Ahola van Meeting Package en Cosmin Malureanu van Ascendia. Zij hebben deelgenomen aan een soortgelijk programma als Student Company. Tako Rietveld van de leidt beide dagen onze sessies en op woensdag zal ons bestuurslid Heleen Dura- van Oord samen met Tako de sessie begeleiden.

Exclusief 

In totaal hebben ruim 6.000 ondernemers uit 170 landen zich aangemeld voor de GES. Uit deze aanmeldingen zijn 1.200 ondernemers geselecteerd die deel mogen nemen aan de conferentie (waarvan 200 Nederlandse bedrijven)Daarnaast zijn er meer dan 200 investeerders aangemeld. We zijn vereerd dat wij bij deze belangrijke internationale conferentie aanwezig mogen zijn! 

Meer informatie over de GES vind je hier 

« Back