Jong Ondernemen en De Ondernemer slaan handen ineen

woensdag 15 mei 2019

We hebben heel leuk nieuws! De Ondernemer, onderdeel van de Persgroep, is per direct onze mediapartner. We zijn trots op deze samenwerking. Dit schooljaar zet De Ondernemer haar online en offline platform al in ter promotie van onze verkiezing Student Company van het Jaar 2019. Ook neemt creative director Gerard van den Broek zitting in onze jury tijdens de finale op 3 juni.

Jong Ondernemen en De Ondernemer werken samen om jongeren te inspireren om hun ondernemende kant te ontdekken!
Foto © Jostijn Ligtvoet Fotografie - gemaakt tijdens de Innovation Day.

Een van de onderdelen van de samenwerking is de uitreiking van de prijs voor de Publiekslieveling tijdens de finale Student Company van het Jaar 2019. In aanloop naar de finale (rond 24 mei) kunnen mensen op onze website via een poll stemmen op hun favoriete company. Het studentenbedrijf dat de meeste stemmen verzamelt, wint de prijs. En die prijs is gaaf!

De Publiekslieveling wint namelijk een interview met De Ondernemer. Dit interview wordt niet alleen op de website geplaatst, maar wordt ook gepubliceerd in de hele oplage van het AD en Het Parool. De winnende company bereikt zo in één klap een miljoenenpubliek. Hoe vet?! We zijn heel blij en trots dat we deze prijs mogen weggeven en een studentenbedrijf op deze manier een groot podium kunnen bieden. En natuurlijk vinden we het geweldig dat Gerard van den Broek als jurylid tijdens de finale zijn kennis en ervaring met onze mbo- en hbo-finalisten wil delen. Hopelijk is hij niet té kritisch ;)

Verbinden

De samenwerking met De Ondernemer is een mooie stap om het bedrijfsleven en jongeren dichter bij elkaar te brengen en te verbinden. Wij hopen samen met De Ondernemer nog meer jongeren te bereiken en hen te inspireren om hun ondernemende kant te ontdekken. Op meerdere vlakken kunnen we elkaar versterken. Komend schooljaar gaan we de samenwerking verder uitbouwen. We houden jullie op de hoogte!

Wil je aanwezig zijn bij de finale Student Company van het Jaar 2019? Meld je dan hier aan!

« Terug

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

'Ik begeleid met veel plezier en geniet er van om te zien hoe de studenten mijn tips en opmerkingen toepassen in hun eigen praktijk. Dat geeft mij weer een extra ‘boost’ voor mijn eigen werkzaamheden!'

Gijs den Engelsman
Performance Matters
Begeleider sinds 2015
Lees Gijs' verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T