Jong Ondernemen gaat verhuizen per 1 januari 2020!

maandag 16 december 2019

De afgelopen weken hebben we niet alleen kerstcadeaus ingepakt, maar ook heel veel verhuisdozen. Per 1 januari 2020 verhuizen we namelijk naar B. Amsterdam, de grootste start-up hub van Europa.

B Amsterdam.jpg
Foto © B. Amsterdam

We zijn blij en trots dat we vanaf volgend jaar onderdeel uitmaken van de grootste start-up hub van Europa, B. Amsterdam. Hier zijn ruim 300 start-ups gevestigd, zoals StartupBootcamp, Innoleaps etc. 

We hebben de afgelopen jaren met veel plezier in de Malietoren in Den Haag gewerkt. We zijn trots dat we al die jaren onderdeel waren van de VNO-NCW-familie. We willen VNO-NCW en alle andere bedrijven die gevestigd zijn in de Malietoren ontzettend bedanken voor de fijne jaren. Maar het is nu tijd voor een nieuwe stap voor Jong Ondernemen. Voor ons is het dus letterlijk een nieuw jaar, een nieuwe start. 

Vanaf het nieuwe jaar zijn we op onderstaand adres en telefoonnummer te bereiken.

B. Amsterdam  
T.a.v. Jong Ondernemen 
Johan Huizingalaan 763a  
1066 VH Amsterdam 
Tel: 085-4857590 

Let op: van 24 december tot en met 3 januari 2020 zijn we niet bereikbaar ivm de kerstvakantie. Vanaf 6 januari zijn we vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam te bereiken!


Heb je vragen? Mail ons dan op klantenservice@jongondernemen.nl. 

In 2020 zien we je graag in ons nieuwe kantoor! 

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

« Terug

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

'Ik begeleid met veel plezier en geniet er van om te zien hoe de studenten mijn tips en opmerkingen toepassen in hun eigen praktijk. Dat geeft mij weer een extra ‘boost’ voor mijn eigen werkzaamheden!'

Gijs den Engelsman
Performance Matters
Begeleider sinds 2015
Lees Gijs' verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T