Het programma van het Start-up Festival 2020 is bekend!

vrijdag 25 september 2020

Woohoo! Speciaal voor alle deelnemers aan onze programma's (en natuurlijk alle docenten) organiseren we van 6 t/m 9 oktober ons online Start-up Festival. We hebben een heel tof programma voor jullie samengesteld! Lees hieronder snel verder.

Op dinsdag 6 oktober van 14.00 tot 15.00 uur is de knallende aftrap van het online Start-up Festival. De kick-off is helemaal online en is te volgen door middel van een livestream via deze pagina. Presentatrice Veronica van Hoogdalem staat dan in de studio met topondernemers Gee Schmidt (mede-oprichter Patta) en Ron Simpson (o.a. van The Avocado Show), én twee oud-deelnemers van Jong Ondernemen. Van 14.00-15.00 uur kun jij deze kick-off live volgen in de klas of vanuit huis.

Ennn, het allerleukste is: jij kunt een vraag stellen aan onze gasten! Heb je een vraag voor Gee, Ron, onze oud-deelnemers of heb je een algemene vraag over ondernemen of wil je advies voor jouw company? Stuur al je vragen snel in via deze pagina. En wie weet wordt jouw vraag gesteld tijdens ons online live event.

Programma Start-up Festival 2020

Maar ook na 6 oktober hebben we een mooi programma voor jullie, want op woensdag, donderdag én vrijdag komen er elke dag twee toffe, informatieve en inspirerende video's online te staan op deze pagina.

Hieronder het gehele programma voor het Start-up Festival 2020!

  • Dinsdag 6 oktober 14.00 - 15.00 uur: live online kick-off van het Start-up Festival (te volgen via een livestream).
  • Woensdag 7 oktober: Webshop Wednesday met video's over (online) marketing en het bouwen van een webshop. Video's komen online op woensdagochtend.
  • Donderdag 8 oktober: Think About Thursday met video's over octrooien en brainstormen. Video's komen online op donderdagochtend.
  • Vrijdag 9 oktober: Finance Friday met video's over crowdfunding en boekhouden. Video's komen online op vrijdagochtend.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over het programma van het Start-up Festival, de gasten of wil je gewoon iets doorgeven? Stuur dan een mail naar info@jongondernemen.nl of bel naar 085-4857590. 

Wij hebben er heel veel zin in, jullie hopelijk ook!

« Terug

'Mijn leerlingen versterken elkaar. Zij leggen tijdens het programma de basis om later in hun leven topondernemer te worden.'


Wiclef Poesiat
Docent van het jaar 2017
Lyceum Schravenlant

"Mensen die hun droom najagen en daar helemaal voor gaan, zetten mij in de ‘AAN’-stand. Die draag ik een enorm warm hart toe en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Ik ben als begeleider pas tevreden als iedere student voelt dat het hem/haar iets opgeleverd heeft."

Frank Brouwer - begeleider Jong Ondernemen.png

Frank Brouwer
Ondernemersloods
Begeleider sinds 2018
Lees Franks verhaal als begeleider

'Student company Easy World is nu ook officieel een start-up. Ik dank Jong Ondernemen zeer voor deze leerervaring.'Peter Mikhail 

Student Company Easy World
Haagse Hogeschool

"AT&T hecht veel waarde aan haar samenwerking met Jong Ondernemen om studenten te helpen hun talenten te ontdekken en zich voor te bereiden op een professioneel leven. ‘Leaders for a Day’ is een fantastische manier om dat te doen."


Paul Floris
Director, Global Managed Services
AT&T