Marktdag

Marktdag

Tijdens de regionale Marktdagen verkopen junior- en student companies hun producten of dienst bij een eigen marktkraam. Hier kunnen junior - en student companies zich voor inschrijven, ook al zijn ze niet door in de competitie. De teams werken aan hun naamsbekendheid en pitchen ze hun bedrijf aan de bezoekers en een jury. Het team die het beste scoort op de criteria van de Marktdag gaat ook naar huis met een prijs! In sommige regio's kunnen zij de Regiofinale bezoeken om student companies uit hun regio aanmoedigen. 

Data en locaties
Deze evenementen vinden plaats in de maanden maart en april. Zodra de datum en locatie bekend is wordt dat op deze pagina bekend gemaakt en op Mijn Jong Ondernemen geplaatst. Via de online omgeving, Mijn Jong Ondernemen, kunnen teams zich ook aanmelden voor de Marktdag.

Zaterdag 17 maart 2018
Regio: Oost-Nederland
Locatie: Winkelcentrum Kronenburg

Zaterdag 7 april 2018
Regio: Zuid-Holland
Locatie: De Pier, Scheveningen

Zaterdag 24 maart 2018
Regio: Noord-Brabant
Locatie: Winkelcentrum Helftheuvel

Zaterdag 7 april 2018
Regio: Limburg
Locatie: Entre Deux, Maastricht

Zaterdag 24 maart 2018
Regio: Noord-Holland & 
Midden-Nederland
Locatie: City Mall Almere

Vrijdag 13 april 2018
Regio: Zeeland
Locatie: Markt, Middelburg

Zaterdag 24 maart 2018
Regio: Noord-Nederland
Locatie: volgt

Een impressie van de Marktdag

Bekijk de foto's van 2017: kopie

650 jonge ondernemers trainden hersenen

JO_Brainbuzz_header.pngvrijdag 02 februari 2018 16:09 Een app waarmee je je hersenen tot het uiterste traint en jouw kennis en die van je vrienden test. MindKick Inc. ontwikkelde BrainBuzz - Social Brain BattlesĀ om spelers wereldwijd uit te dagen hun... lees verder