Brilliant Young Entrepreneurs

Brilliant Young Entrepreneurs is een wedstrijd voor studerende ondernemers. Jong Ondernemen slaat hiervoor de handen ineen met Hyundai Motor Europe om veelbelovende start-ups de kans te bieden om te accelereren. Deelnemers gaan naar huis met nieuwe kennis en contacten, de winnende start-up krijgt daar maar liefst €15.000 aan prijzengeld bij!

Jong Ondernemen gelooft dat (jonge) ondernemers aan de basis staan van innovatie en het creëren van werkgelegenheid. Daarmee zijn zij cruciaal voor de toekomst van ons land. Met Brilliant Young Entrepreneurs wil Jong Ondernemen jonge ondernemers inspireren en uitdagen om verder te bouwen aan hun onderneming.

Winnaar van 2015

United Wardrobe

Thijs Verheul, Sjuul Berden & Thijs Slijkhuis
Wageningen Universiteit
www.unitedwardrobe.com  

Deelnemers aan de finaledag 2015

Stermoo
Finalist
HAN

Website             

 

Pearltect
Finalist
EUR, TU Delft, HR
Website  

 

Printr
Halve finalist
UT
Website 
  Valory
Halve finalist
EUR, TU Delft
Website  
 

Jury

  

  Mike Belinfante  
  Woordvoering en PR
  Hyundai

 

  Tom Paffen  
  Venture Capital Professional
  PPM Oost

  

  Ilan Goudsmit  
  Business Analyst
  Endeit Capital

Coaches

 

  Ivo Opstal 
  Metrics that Matter
  Hyundai

 

  Joris van der Waart 
  Branding
  jorisvanderwaart.nl

 

  Roy Sijgers 
  Relatiebeheer
  Green Badger

 

  Jorinde  & Mariëtte 
  Start-up HRM
  De Upstarter

 

  Antony Jonkman 
  Start-up Law
  JKA Startup Lawyers 

 

  Ernst Rustenhoven 
  Funding
  EY 

Eervolle vermelding

Brilliant Young Entrepreneurs draait ook om het inspireren en uitdagen van elkaar. Wie kijkt volgens de halve finalisten het best verder dan de eigen start-up en heeft de andere deelnemende teams het meest vooruit geholpen?

Arian Oosthoek

Valory
Eramus Universiteit Rotterdam

Wedstrijdinformatie

>> Tussen 2 juni en 10 juli 2015 kun jij je als studerende ondernemers aanmelden voor Brilliant Young Entrepreneurs 2015. Je inzending bestaat uit een plan voor de toekomst van je eigen onderneming: op welke manier wil jouw start-up verder groeien en hoe zou je het prijzengeld van €15.000 daarvoor inzetten?

>> Deelnemers die doorgaan naar de halve finale worden in de aanloop naar deze finale op 12 september het kantoor van Frisse Blikken door elkaar én door andere experts gecoacht en geadviseerd op uiteenlopende vakgebieden.

>> Op basis van de nieuwe kennis mag jij je plan voor de toekomst perfectioneren. Is de verbeterslag genoeg om je naar de (halve) finale te helpen?

>> Wie gaat er uiteindelijk met het prijzengeld naar huis? Op vrijdag 2 oktober vinden zowel de halve finale als de finale plaats. Tijdens deze grote nationale finaledag  verdedigen deelnemers hun toekomstplan en pitchen finalisten voor een groot ondernemend publiek.

Voorwaarden | FAQ |  Deelnemen

Tijdspad

Twitter mee!

De winnaar van 2014

"Het begint allemaal met nadenken of iets beter kan."
- Bouwy van Sambeek (JackSavior, winnaar 2014)