Evenementen

Evenementen

De evenementen van Jong Ondernemen

Gedurende het hele schooljaar organiseert Jong Ondernemen verschillende evenementen door heel het land. Er zijn verschillende landelijke evenementen maar ook regionale evenementen bij jou in de buurt. Tijdens deze evenementen kun je informatie verzamelen die je verder helpen met je junior company of strijden tegen andere teams voor een jury om te laten zien dat jullie de beste zijn!

Voor elk evenement krijgt de contactpersoon een uitnodiging. Mocht je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@jongondernemen.nl of via 0703490150.

Start-up event (5 oktober 2016)

Tijdens het Start-up event  komen zo'n 700 bezoekers bij elkaar die allemaal dit jaar het programma volgen. Deze middag delen succesvolle ondernemers handige tips en worden de fases van Junior company uitgelicht. Kortom een middag die ervoor kan zorgen dat jullie een vliegende start maken met jullie junior company!

Begin september krijgt de contactpersoon van jullie junior company een uitnodiging waar die jullie groep kan aanmelden. Niet gekregen? Bekijk dan deze pagina

Company Launch (december/januari)

In de maanden december en januari organiseert Jong Ondernemen de regionale Company launches. Op een externe locatie pitchen jullie de plannen en uitdagingen. Het doel van de Company launches is om de beste pitch neer te zetten en kennis te maken met de andere junior companies. Er is een jury aanwezig die nuttige tips geeft om jullie verder op weg te helpen.

Benieuwd wat studenten er vorig jaar van vonden? Bekijk hun reactie hier.

Marktdag (maart/april)

Tijdens de Marktdag kun je je producten verkopen en de naamsbekendheid van jullie junior company vergroten. De Marktdag vindt plaats tijdens de regionale finales van het programma Student company. Zo kun je ook nog even spieken hoe de studenten het doen.

Wie weet ga je ook nog met een recordomzet naar huis!

Landelijke competitie (finale 7 april 2017)

In de maand januari kun je jouw junior company inschrijven voor de landelijke competitie. Hier strijden alle junior companies vanuit heel Nederland om de nationale titel. Op deze pagina vind je alle informatie over de competitie. Laat zien dat je de beste bent van Nederland en schrijf je in!

Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury en de beste 10 teams gaan door naar de landelijke finale op 7 april in de Jaarbeurs in Utrecht.