Begeleiders in de schijnwerpers (Gijs den Engelsman)

Wat is Stichting Jong Ondernemen zonder haar vrijwilligers? Het is hoog tijd om onze begeleiders in het zonnetje te zetten. Elke begeleider heeft zijn of haar eigen verhaal en ervaringen. Wie zijn zij? En waarom zijn zij ooit begonnen? Lees hier hun persoonlijke, inspirerende verhalen!

Klik op een naam en lees de ervaringen van onze begeleiders!

 Andrea Wesdorp  Gijs den Engelsman  Marcella Akkermans  Ben Kappen
 Freka Vink  Esther Kroon    

Gijs den Engelsman – Performance Matters

Wie bent u en wat doet u?

Ik ben Gijs den Engelsman, mede-eigenaar en directeur van Performance Matters. Ons bedrijf is leading op het gebied van creatie van eigenaarschap: wij helpen leidinggevenden, professionals en teams om hun performance sterk te verbeteren. Dat doen we door het inzetten van een aantal unieke tools, zoals: 
- het Management Moment van de Waarheid
- de leergang ‘eigenaarschap’

Waarom bent u begeleider geworden?
Ik ben begeleider geworden, omdat ik het belangrijk vind dat jonge mensen die tijdens hun studie een eigen bedrijf oprichten en leiden daarbij ondersteuning en tips krijgen vanuit de dagelijkse praktijk. Ik heb recent een dergelijk traject met ‘mijn’ studenten afgesloten en heb daarbij (opnieuw) gemerkt hoe belangrijk het is dat een groep individuele studenten als team hecht samenwerkt om goede resultaten te kunnen behalen.

Wat haalt u eruit?
Ik doe dat met veel plezier en geniet er van om te zien hoe zij mijn tips en opmerkingen toepassen in hun eigen praktijk. Dat geeft mij weer een extra ‘boost’  voor mijn eigen werkzaamheden!