Het team

Hester Syoum

avontuurlijk & betrokken

Even voorstellen...

Hester is een geboren Achterhoekse met een wereldse blik. Samen met haar man heeft zij in Ethiopië gewoond en gewerkt aan haar eigen bedrijf: Stichting Joni, een sociaal maatschappelijke organisatie met ontwikkelingshulp als speerpunt. Hester is een sportieve dame met humor die houdt van afwisseling. Ook in het sporten is deze afwisseling terug te zien: fitnessen, hardlopen, fietsen en de steeds populairder wordende “Mud runs”. Ze denkt in kansen en mogelijkheden. Met een nuchtere kijk en creatieve aanpak zoekt zij naar manieren om mensen met elkaar te verbinden. Haar passie ligt nog altijd bij sociaal ondernemerschap en ze heeft Ethiopië in haar hart gesloten.

Zowel Nederland als Ethiopië noemt Hester “thuis”. Van een eigen onderneming in Ethiopië naar regio aanvoerder in Oost-Nederland is nogal een stap. Hester wil bij Jong Ondernemen graag haar ambitie delen en het bedrijfsleven en onderwijs nog sterker met elkaar verbinden.

Regio aanvoerder
E-mailadres
hester@jongondernemen.nl
Telefoonnummer
06-83522570

Regioverdeling

Bekijk welke Regio aanvoerder uw regio vertegenwoordigt. Daarnaast kunt u zien welke vrijwillige coördinatoren actief zijn en hun steentje bijdragen aan een ondernemende regio.