Het team

Hannah Koning

nauwgezet & bevlogen

Even voorstellen...

Hannah staat volledig achter Jong Ondernemen. Met passie en enthousiasme werkt zij met volle overgave aan het bereiken van haar doel. Zoveel mogelijk jongeren en studenten kennis laten maken met het ondernemen.

Elke dag weer ziet zij succes en betrokkenen in haar werk. Dit zet haar nog meer aan om er volledig voor te gaan. Hannah let op de details en is van het gestructureerd werken. Ze denkt graag vooruit, wil dingen voorzien, denkt mee met de ander en komt zo tot de juiste oplossingen. Hannah komt zelf uit een ondernemende omgeving, zij weet dus als geen ander hoe goed het voor je is om over deze ondernemende vaardigheden te beschikken.

Zij maakt scholen, studenten, vrijwilligers, partners en coördinatoren enthousiast voor onze programma’s. Hier komt haar gedrevenheid goed van pas. Niets liever dan iedereen kennis laten maken met Jong Ondernemen en hen een geweldige ervaring en praktisch ondernemerschap meegeven. Samen met één team, samen denken en samen zorgen voor het beste resultaat. Al meer dan 7 jaar staat Hannah nog elke dag achter Jong Ondernemen.

Regio aanvoerder
E-mailadres
hannah@jongondernemen.nl
Telefoonnummer
06-83527635

Regioverdeling

Bekijk welke Regio aanvoerder uw regio vertegenwoordigt. Daarnaast kunt u zien welke vrijwillige coördinatoren actief zijn en hun steentje bijdragen aan een ondernemende regio.