Meld je aan voor onze mbo-inspiratiesessies

Inspiratiesessies Zeker van je Zaak en Student Company.png
Stichting Jong Ondernemen kijkt al uit naar het nieuwe schooljaar. Hoe dat er ook uit komt te zien, we gaan daar met z'n allen een mooi jaar van maken. We helpen je graag met de voorbereidingen voor het schooljaar 2020-2021. Ben je nog op zoek naar een invulling voor de ondernemende keuzedelen? Of wil je jouw opleiding een frisse, nieuwe twist geven? Dan hebben we twee leerzame en mooie programma's voor het mbo: Zeker van je Zaak (individueel) en Student Company. Voor beide programma's organiseren we toffe inspiratiesessies met docenten en studenten:

  • Dinsdag 9 juni om 14.00 uur - Aan de slag met Zeker van je Zaak
  • Donderdag 11 juni om 14.00 uur - Aan de slag met Student Company

Zeker van je Zaak (individueel programma)

Tijdens het individuele programma Zeker van je Zaak onderzoekt een student in vijf stappen waar de passie ligt en hoe je vanuit die passie een eigen zaak start. Aan het einde van het programma weet de student of ondernemen iets voor hem of haar is en of het starten van deze eigen zaak haalbaar is. Omdat Zeker van je Zaak een individueel programma is, leent het zich zeer goed om eventueel op afstand aan te werken.

Inspiratiesessie: Aan de slag met Zeker van je Zaak
Wanneer: Dinsdag 9 juni om 14.00 uur
Geert-Jan Wassink (Jong Ondernemen) gaat in gesprek met docent René Zwiers van Helicon MBO Velp en een van zijn studenten. Ze delen hun ervaringen en tips. Ook is er veel ruimte voor jouw vragen.

Student Company (team programma)

Tijdens het programma Student Company (mbo) zetten studenten in teamverband een eigen bedrijf op en runnen dit één schooljaar. Ze komen niet alleen meer te weten over ondernemen, want ze ontwikkelen ook belangrijke ondernemende vaardigheden, zoals creativiteit, samenwerken en zelfvertrouwen. Voor dit programma organiseren we ook evenementen, zoals Start-up Festival, Pitch Battles en de competitie Student Company van het Jaar.

Inspiratiesessie: Aan de slag met Student Company (mbo)
Wanneer: Donderdag 11 juni om 14.00 uur
Geert-Jan Wassink (Jong Ondernemen) gaat in gesprek met docent Margot ter Huurne van De Rooi Pannen Tilburg en een van haar studenten. Ze delen hun ervaringen en tips. Ook is er veel ruimte voor jouw vragen.

Benieuwd of Zeker van je Zaak of Student Company iets voor jouw studenten is? Meld je dan snel aan voor onze inspiratiesessies!

Aanmelden voor de inspiratiesessie(s)

Maak een keuze

Ter info: Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Check dan je spambox of neem contact op met ons via info@jongondernemen.nl

Inspiratiesessie over het individuele mbo-programma Zeker van je Zaak

Voor wie: Mbo-docenten
Wanneer: Dinsdag 9 juni van 14.00 tot 14.45 uur
Hoe: Je volgt onze inspiratiesessie via je eigen desktop, laptop, tablet of smartphone door te klikken op de link die je van ons ontvangt.

Inspiratiesessie over het mbo-programma Student Company

Voor wie: Mbo-docenten
Wanneer: Donderdag 11 juni van 14.00 tot 14.45 uur
Hoe: Je volgt onze inspiratiesessie via je eigen desktop, laptop, tablet of smartphone door te klikken op de link die je van ons ontvangt.

Heb je vragen over deze online sessies? Neem dan contact op via info@jongondernemen.nl.

Aansluiting Keuzedelen

De ondernemerschaps programma's voor het mbo van het Jong Ondernemen sluiten perfect aan op de keuzedelen 'Oriëntatie op Ondernemerschap', 'Ondernemerschap mbo' en 'Ondernemend vakmanschap'. Beide programma's sluiten ook aan op de examinering van onder andere ESS. 

Meer over de keuzedelen

Mede mogelijk gemaakt door:

Logo_SPEED-YOU-UP.jpg