Trainingen

Programmatraining | Haal eruit wat erin zit

Open training 
€175,- (vrijgesteld van BTW)
InCompany
€2250,- (vrijgesteld van BTW) 

Voor wie? Docenten Junior- of Student Company
Trainingsdagen: 2 dagdelen
Diploma: Certificaat voor deelname

Hulp nodig bij het optimaal inzetten van Junior of Student Company? De Programmatraining | Haal eruit wat erin zit, is dé training voor docenten en geïnteresseerden die meer willen weten over ondernemerschapsonderwijs en hoe zij dit optimaal kunnen implementeren op hun opleiding of school door middel van Junior- en/of Student Company. Je krijgt tips en tools om er met het hele team mee aan de slag te gaan.

Lees verder...

Tijdens de training ga je, onder begeleiding van een coach, intensief aan de slag met het thema ondernemerschapsonderwijs. Aan het einde van de training…

  • weet je alles over het programma Junior- en/of Student Company en hoe je de bijbehorende faciliteiten het beste kan inzetten;
  • weet de docent wat er nodig is om het bedrijfsleven binnen de school te halen en andersom;
  • implementeer je makkelijk en succesvol het programma op je school of opleiding;
  • ga je naar huis met best practices van andere scholen en haal je hier inspiratie en ideeën uit;
  • heb je een schooljaarplanning gemaakt met alle belangrijke punten voor Junior- en/of Student Company, zodat je niets over het hoofd ziet;
  • heb je handvatten gekregen om jouw leerlingen- en/of studenten te coachen.

Kortom je kunt op deze manier alles eruit halen wat erin zit!

Open training
Op basis van individuele inschrijving kun je deelnemen aan de open programmatraining. Aanmelden en vragen kan aan de rechterzijde via de contactpersoon Evelyn Schoe. Aan de hand van de aanmeldingen wordt een locatie en datum bepaald waarop de training verzorgd wordt.

Let op: Let op: de training wordt gegeven bij minimale deelname van 8 personen. Bij een kleiner gezelschap worden de kosten voor 8 personen in rekening gebracht. Dit betekent een iets hogere individuele bijdrage. Toch met een kleinere groep deelnemen? Een groep van 6 personen is een vereiste vanuit kwalitatief oogpunt.

InCompany
Naast de open training is er ook de mogelijkheid om de training InCompany te volgen. Dit betekent dat de training gericht gegeven wordt naar de behoefte van de docenten en de opleiding en vindt plaats op de school. Door middel van een vragenlijst en contact met de trainer zal een op maat gemaakte training samengesteld worden. Het tijdstip van de trainingsdag(en) wordt in overleg met de school gepland.

Naast de punten bovenstaand genoemd in ‘Aan het einde van de training…’ zorgt de InCompany training voor draagvlak binnen de school en kan het gezien worden als teambuildings element voor de docenten onderling.

Trainers

Regio Noord Brabant, Zeeland en Limburg:

Evelyn Schoe's passie en kernkwaliteiten liggen op het vlak van onderwijs en ondernemerschap. Ze legt graag een verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Studenten en docenten begeleiden en coachen in een ondernemende houding.Inmiddels is ze 25 jaar werkzaam in en voor het MKB. Naast de zakelijke kant waaronder bedrijfsadviseur heeft zij zich ook bekwaamd in de menselijke kant om het plaatje compleet te krijgen. Hiervoor heeft zij de post HBO coach opleiding ‘Master in Essentieontwikkeling’ afgerond. Een opleiding gericht op de mens. Als essentie coach is zij erop getraind om het onbenut potentieel uit mensen en organisaties te halen. Ze gaat uit van de kwaliteiten van mensen. Met Evelyn haal je iemand in huis die mensen verbindt en inspireert. Mensen en organisaties in hun kracht zetten dat is waar Evelyn voor staat.

Regio Noord Nederland:

Marcella Akkermans werkt al 5 jaar als zelfstandig professional onder de naam Mindshift Consultancy. Mindshift staat voor anders denken en in haar bedrijf is het gekoppeld aan Human Resource Development. Ze vindt het heerlijk om mensen te enthousiasmeren voor nieuwe initiatieven waarbij het verkennen van andere denk-, werk-, & handelswijzen centraal staat. Leren om (persoonlijk) te ontwikkelen en groeien vanuit een intrinsieke motivatie. Daarom werkt Marcella, naast haar werkzaamheden binnen Mindshift Consultancy, ook mee aan verschillende meerdere vrijwillige initiatieven en projecten, zoals Jong Ondernemen. Vanaf de eerste dag dat Marcella bij Jong Ondernemen is ingestapt is ze verliefd geworden op de wijze waarop jonge ondernemende studenten worden gemotiveerd in het ontdekken van hun mogelijkheden. Als trainer kijkt Marcella er naar uit om docenten net zo enthousiast te maken voor Jong Ondernemen!

Regio Noord Nederland:

Karen Vasbinder is al jaren een super enthousiaste coördinator en begeleider van vele studenten die via Jong Ondernemen het Student Company programma volgen. Met 5 jaar ervaring als trainer/opleider bij de VVD kan zij ervoor zorgen dat u als docententeam een vliegende start maakt met Jong Ondernemen. Karen geeft al jaren workshops in Ondernemersvaardigheden op diverse MBO scholen in Friesland. Omdat Karen snel en flexibel is en een heel groot netwerk heeft, heeft u in "no time" een stevig programma voor uw curriculum ontwikkeld met haar als trainer. 

Aanmelden? Neem contact op met Evelyn Schoe:

Beschikbare trainingen

Bekijk hieronder welke trainingen gepland staan:


"Ik heb de Programmatraining als nuttig ervaren. Er was voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen werden beantwoord. Het was heel leuk, dat de docentengroep gevarieerd was, collega's met veel ervaring en sommigen met minder of andere ervaringen. Ik heb voldoende handvatten gekregen, om volgend schooljaar enthousiast met Junior Company aan de slag te gaan!"

Gerdien de Nooijer - Janse