Stem op jouw favoriete Student Company

Neem contact op

Welke Student Company wordt Publiekslieveling?

Ook dit jaar gaan we op zoek naar de beste Student Companies van het land. Wie wint de titel in de categorie mbo en hbo? Wij zijn superbenieuwd! Maar naast de felbegeerde titel van Student Company van het Jaar 2022, is er nog een andere hele mooie titel te winnen, namelijk: Publiekslieveling. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, want wie wordt dé favoriet van het publiek? Breng snel je stem uit!

Dat doe je door onderstaande video’s te bekijken en in het formulier jouw favoriet te selecteren. De Publiekslieveling wint niet alleen de titel, maar ook een hele gave prijs, namelijk: een interview met De Ondernemer, hét ondernemersplatform van Nederland. Het interview wordt op de website van De Ondernemer geplaatst, maar ook in de gehele oplage van het AD en Het Parool. Zo bereikt de Publiekslieveling ineens een miljoenenpubliek. Hoe vet?!

Dus: stemmen maar! Stemmen kan tot en met maandag 23 mei 12.00 uur.

P.s. wil je trouwens als publiek aanwezig zijn bij de finale op 24 mei in het Beatrix Theater in Utrecht? Meld je dan snel aan via deze link!

Stem snel op jouw favoriet

Stem op jouw favoriete Student Company (vink hieronder 1 rondje aan)(Vereist)

Let op: je kunt maar één keer stemmen per IP-adres!

Finalisten mbo

Hieronder vind je de finalisten in de categorie mbo. Klik op de play-button om de video te bekijken. Rechtsonderin staat een icoontje om de video te vergroten. Zit hier jouw favoriet tussen? Stem dan via het formulier hierboven!

Bag it On!

Brushswap

DD Flowers

Reuse & Reduce

TourTime

Finalisten hbo

Hieronder vind je de finalisten in de categorie hbo. Klik op de play-button om de video te bekijken. Rechtsonderin staat een icoontje om de video te vergroten. Zit hier jouw favoriet tussen? Stem dan via het formulier hierboven!

De Bierkieper

Plantywater

ReReel Rolling Solutions

Trayner

ZandZwiffer