Regiofinale

Vanaf januari kunnen de student companies zich inschrijven voor de competitie. Na een beoordelingsronde van de jury gaan de beste teams uit de regio door naar de Regiofinale. Hier strijden de teams om de titel maar ook om een plek in de landelijke competitie. De student companies worden tijdens de Regiofinale op verschillende onderdelen beoordeeld: stand, jury ondervraging, stand-van-zaken rapport en pitch.

De winnaars van de Regiofinale gaan door naar de landelijke halve finale in mei. De beste nummers 2 en 3 uit de regio's bij elkaar gaan ook door naar de landelijke halve finale.

Hoe kan je deelnemen aan deze Regio finale?
Vanaf december schrijven student companies uit het hele land zich in voor de landelijke competitie: Student company van het jaar 2018. De competitie bestaat uit verschillende onderdelen. Hoe zit de competitie precies in elkaar?

Uit de eerste selectie rollen de regiofinalisten. In de regiofinale strijden zij om een plek in de halve finale bij ABN AMRO. Daar is plek voor 12 mbo en 12 hbo/wo student companies. De beste vijf mbo en vijf hbo/wo student companies worden geselecteerd voor de Nationale finale Student company van het jaar op maandag 11 juni 2018 in het Beatrix Theater. Zet hem in je agenda! 

Data en locaties regiofinales 2018

Deze zijn nog niet bekend. We zijn druk bezig met de locaties. Zodra de data en locaties van de regiofinales vaststaan, vind je deze informatie hier.

Hoe werkt de regiofinale?

Hoe werkt de regiofinale?

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Stappenplan Student company van het jaar

Stappenplan competitie Student company van het jaar 2018

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Bekijk de foto's van 2017:

Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerstkaart_2017woensdag 13 december 2017 16:00 Ook wij gaan even van de feestdagen genieten. Van 25 december tot en met 1 januari is ons kantoor gesloten. Vanaf 2 januari zijn wij weer bereikbaar voor al jouw vragen.  We wensen je een fijne ... lees verder