Regiofinale

Vanaf januari kunnen de student companies zich inschrijven voor de competitie Student company van het jaar. Na een beoordelingsronde van een jury gaan de beste teams uit de regio door naar de Regiofinale. Hier strijden de teams om de regionale titel maar ook om een plek in de landelijke competitie. De student companies worden tijdens de Regiofinale op verschillende onderdelen beoordeeld: stand, jury ondervraging, stand-van-zaken rapport en pitch.

De winnaars van de Regiofinale gaan door naar de landelijke halve finale in mei. De beste nummers 2 en 3 uit de regio's gaan ook door naar de landelijke halve finale.

Hoe kan je deelnemen aan deze Regio finale?
Vanaf december schrijven student companies uit het hele land zich in voor de competitie: Student company van het jaar 2018. De competitie bestaat uit verschillende onderdelen. Hoe zit de competitie precies in elkaar?

Uit de eerste selectie rollen de regiofinalisten. In de Regiofinale strijden zij om een plek in de halve finale bij ABN AMRO. Daar is plek voor 12 mbo en 12 hbo/wo student companies. De beste vijf mbo en vijf hbo/wo student companies worden geselecteerd voor de Nationale finale Student company van het jaar op maandag 11 juni 2018 in het Beatrix Theater. Zet hem in je agenda! 

Data en locaties regiofinales 2018

Deze zijn nog niet allemaal bekend. We zijn nog druk bezig met zowel data als locaties. Zodra de data en locaties van de regiofinales vaststaan, vind je deze informatie hier.

Noord-Brabant
Datum: zaterdag 24 maart
Locatie: Sociaal Cultureel Centrum de Helftheuvel

Zuid-Holland
Datum: 7 april
Locatie: De Pier

Limburg
Datum: zaterdag 7 april
Locatie: Entre Deux, Maastricht

Midden-Nederland / Noord-Holland
Datum: woensdag 11 april
Locatie: Windesheim Almere

Zeeland
Datum: vrijdag 13 april
Locatie: Stadhuis, Middelburg

Noord-Nederland 
Informatie volgt

Oost-Nederland
Informatie volgt

Hoe werkt de regiofinale?

Hoe werkt de regiofinale?

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Stappenplan Student company van het jaar

Stappenplan competitie Student company van het jaar 2018

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Bekijk de foto's van 2017:

650 jonge ondernemers trainden hersenen

JO_Brainbuzz_header.pngvrijdag 02 februari 2018 16:09 Een app waarmee je je hersenen tot het uiterste traint en jouw kennis en die van je vrienden test. MindKick Inc. ontwikkelde BrainBuzz - Social Brain BattlesĀ om spelers wereldwijd uit te dagen hun... lees verder