Regiofinales/Marktdagen

Dit jaar worden er twee evenementen gecombineerd; de Regiofinales en de Marktdag. 

Regiofinale
Vanaf januari kunnen de student companies zich inschrijven voor de competitie. Na een beoordelingsronde van de jury gaan de beste teams uit de regio door naar de Regiofinale. Hier strijden de teams om de titel maar ook om een plek in de landelijke competitie. 

De student companies worden op verschillende onderdelen beoordeeld:

  • Halfjaarverslag
  • Stand presentatie
  • Pitch
  • Jury ondervraging

De winnaars van de Regiofinale gaan door naar de landelijke Halve finale in mei. De beste nummers 2 en 3 uit de regio's bij elkaar gaan ook door naar de landelijke Halve finale. 

Marktdag
Daarnaast wordt de Marktdag ook georganiseerd. Hier kunnen junior - en student companies zich voor inschrijven, ook al zijn ze niet door in de competitie. Tijdens de Marktdag werken de teams aan hun naamsbekendheid en pitchen ze hun bedrijf aan de bezoekers. Daarnaast kunnen zij de Regiofinale bezoeken om teams uit hun regio aanmoedigen. Het team die het beste scoort op de criteria van de Marktdag gaat ook naar huis met een prijs!

Data
Deze evenementen vinden plaats in de maanden maart en april. Zodra de datum en locatie bekend is wordt dat op deze pagina bekend gemaakt en op Mijn Jong Ondernemen geplaatst. Via de online omgeving, Mijn Jong Ondernemen, kunnen teams zich ook aanmelden voor de Marktdag. Er zijn al een aantal Marktdagen/Regiofinales geweest. Bekijk de foto's:

Het Klokhuis Onderneemt: Wat komt er allemaal bij kijken om een eigen bedrijf te starten?

Klokhuis_onderneemt.jpgdonderdag 05 oktober 2017 10:18 Hoe doe je dat eigenlijk, een bedrijf opstarten en runnen? Vandaag start de 9-delige serie van Het Klokhuis onderneemt. Naast deze afleveringen bestaat het project uit het doe-boek; Dat is je ... lees verder

BLOG: Het ideale vervoermiddel

DSC_0318 - kopie.JPGmaandag 30 januari 2017 10:36 Een houten plankje waarop je kaasjes neerlegt en de wijnglazen in hangt. Het klinkt als het ideale vervoermiddel voor een lekkere versnapering. Als jurylid van de ZLM Company Launch Zeeland vond ik de vondst bijzonder en origineel. Maar ik werd vooral geraakt door het team achter de productoplossing. Het studentenbedrijf Masterpiece - Dine with Wine - inspireerde de 300 toehoorders door hun enthousiasme en door de verrassende presentatie. lees verder