Start-up Festival 2022

Op vrijdag 7 oktober vond het Start-Up Festival 2022 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht! Het Start-up Festival is het startschot voor een nieuw ondernemersjaar.

Aftermovie
Start-up Festival 2022

Programma

We hebben een op maat gemaakt programma met top sprekers die ieder op hun eigen manier over ondernemerschap komen vertellen. We starten stipt om 10:30 uur dus zorg dat je op tijd binnen bent. Mocht je verlaat zijn, zorg dan dat je niemand stoort bij binnenkomst. Na het inhoudelijke programma, dat bestaat uit twee delen, wordt er vanaf 15:00 uur gezorgd voor muziek en een borrel dus blijf vooral gezellig!

NB: Voor het consumeren van alcohol wordt om ID gevraagd.

09:30- 10:15: Inloop
10:30: Opening & Powersessie
11:45: Ron Simpson
12:45: Lunch
13:30: Eva Eikhout
14:15: Roger Olivieira
15:00: DJ muziek, dancing, drinks met Regardless

Presentator

Joshua Alagbe

Joshua Alagbe

Joshua is onze presentator van de dag! 

De altijd vrolijke, spontane en professionele Joshua is een presentator en programmamaker met een passie voor ondernemerschap en jongerencultuur. Na zijn studie bedrijfskunde in Rotterdam besloot hij direct voor zichzelf te beginnen met z’n eigen mediaproductiebedrijf. 

Inmiddels werkt hij aan z’n eerste documentaire, presenteert hij verschillende programma’s en helpt hij bedrijven in het bereiken van een jonge doelgroep met zijn zakelijke vlogseries. 

Hiernaast is hij ook de presentator van de video’s die wij in samenwerking met KVK maken. Voor deze dag dus HET gezicht voor ‘Jong Ondernemen’.

Gasten

Ron Simpson

Ron Simpson

Ron Simpson is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding, storytelling en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit maakt hij van concepten verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren. 

De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Zijn restaurant The Avocado Show groeide binnen een jaar uit tot een internationale franchise en lifestyle brand. 

The Avocado Show is de eerste avocado-restaurant franchise ter wereld. De aankondiging ging wereldwijd viral en leverde kamperende fans, 212+ miljoen views, 100k+ followers en dagelijkse rijen voor de deur op. Inmiddels zitten ze in 6 landen, vliegen de roze kookboeken over de toonbank en maakten ze ook een docu over duurzaamheid. 

Hij is een veelgevraagde spreker en host, en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire CEO’s. Dit laatste zet hij door in zijn nieuwste bedrijf Skybox, een inspiratie academy voor (young) professionals. 

Je gaat de rest van je leven anders denken over creatie met een bewezen methodiek om het zelf te doen! 

Eva Eikhout

Eva Eikhout

Je kent haar misschien als een van de vaste gezichten van BNNVARA, haar podcast met Wilfred Genee ONBEPERKT of haar YouTube serie Weet Wat Je Date

Eva werd op 9 maart 1996 kerngezond geboren met haar ledematen grotendeels afwezig. Na haar studie begon ze een eigen onderneming in media producties en meldde ze zich aan voor de BNNVARA Academy. 

Na talloze audities behoorde ze tot één van de twee uitverkorenen. Ze doorliep de Academy met succes, waarna ze aan de slag ging bij YUNG DWDD als redactrice en presentatrice. 

Naast haar televisie optredens wordt Eva ook vaak geboekt als dagvoorzitter en motivational speaker. 

In 2016 deed ze dan ook op 20-jarige leeftijd haar eerste TedTalk

Roger Olivieira

Roger Olivieira

Is een mooie aansluiting op veel succesverhalen want hij gaat ons juist vertellen wat er gebeurt wanneer je als succesvolle ondernemer ineens met miljoenen aan schulden zit. 

Ondernemen is tof als het goed gaat, ALS het goed gaat, maar ‘failure’ is iets wat iedereen kan overkomen. 

Inmiddels is hij schuldenvrij en vertelt hij graag op een inspirerende manier wat er kan gebeuren en hoe je met dit alles om gaat. 

Roger begon zijn carrière als DJ om zijn studie Communicatie te betalen. Bij toeval werd hij organisator van dancefeesten en gesponsorde events voor o.a. MTV, Nike en Philips. 

Hij is ondernemer/founder van verschillende startups die de financiële huishouding van organisaties en personen helpen op orde te brengen, en te houden door data en technologie slimmer te gebruiken met hulp van wetenschap. Op dit moment werkt hij in “stealth mode” aan een nieuwe startup in de “eID space”. 

Regardless

Regardless

Give it up for…REGARDLESS!!  

Finn is geboren in Dordrecht maar al op jonge leeftijd verhuisd naar Amsterdam, waar ze inmiddels al meer dan 20 jaar woont. In het nachtleven van onze hoofdstad is ze dan ook geen onbekende. 

Puur uit passie voor muziek is ze begonnen met vinyl en veel jaren 80 platen. Inmiddels kun je haar herkennen aan een combinatie van Disco, Indie Dance en House. 

Ze draait onder de naam ”Regardless” wekelijks in het bekende Café De Trut en staat op de grootste festivals van Nederland, waaronder Milkshake.