Word begeleider of geef een gastles

Neem contact op

Deel jouw kennis en ervaring met ondernemende jongeren

Wil je graag jongeren inspireren en motiveren? En wil je jouw ondernemerskennis en -ervaring met ze delen? Word dan vrijwilliger bij stichting Jong Ondernemen. Elk schooljaar hebben we een groot aantal vrijwilligers nodig om de deelnemers te begeleiden bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Daarnaast zoeken we voor onze evenementen regelmatig sprekers en experts die een workshop willen geven. Kortom: bij Jong Ondernemen zijn we altijd op zoek naar professionals die ons willen helpen met het verwezenlijken van onze missie om alle jongeren ondernemend(er) te maken!

Begeleider Primair onderwijs

Vakantie-eiland & Pop-up Store

Samen met de docent draai je het project Vakantie-eiland (groep 5-6) Pop-up Store (groep 7-8) Je deelt jouw ervaringen, helpt de leerlingen bij het uitvoeren van de opdrachten, geeft feedback en ondersteunt de docent waar nodig. Het programma duurt maximaal 4 dagen. De tijdsinvestering is tussen de 8 en 16 uur.

Begeleider Junior Company

Leerlingen helpen met hun bedrijf

Als begeleider ondersteun en begeleid je een Junior Company. Je geeft advies, maar zorgt er ook voor dat de leerlingen zelf met slimme oplossingen komen. Je bent regelmatig bij vergaderingen en checkt onder andere het ondernemingsplan. De gemiddelde tijdsinvestering is 30 à 40 uur per schooljaar (september – juni).

Bedrijfscoach Student Company

Studenten helpen met hun bedrijf

Als begeleider ondersteun en begeleid je een Student Company. Je geeft advies, maar laat de studenten vooral zelfstandig met ideeën komen. Je bent regelmatig bij vergaderingen en checkt onder andere het financieel- en ondernemingsplan. De gemiddelde tijdsinvestering is 30 à 40 uur per schooljaar (september – juni).

Geef een workshop of gastles

Kennisdelen

Deel tijdens een workshop of gastles al jouw kennis rondom een bepaald thema, zoals marketing, financiën, sales of branding. De locatie voor de workshop kies je in samenspraak met de betreffende docent. We zijn ook altijd op zoek naar experts om workshops te verzorgen tijdens onze evenementen.

Ik meld mij aan!

Neem dan contact met ons op

Lees hier de ervaring van onze jonge ondernemers!