Werken bij ons

Jaarlijks bereiken we 75.000 jongeren, dat is heel mooi maar onze ambitie is groter! We timmeren hard aan de weg om alle 2 miljoen schoolgaande jongeren (van 11 t/m 21 jaar) te inspireren. Werken bij een dynamisch bedrijf met een maatschappelijk doel? We hebben te gekke ideeën om met jou dit doel te realiseren. Benieuwd naar onze vacatures of hoe jouw stage er uit kan zien? Bekijk de mogelijkheden.

Commercieel medewerker binnendienst (fulltime, 1 FTE)

Jong Ondernemen maakt het mogelijk dat jongeren tijdens hun opleiding gaan ondernemen. Wij vinden dat je ondernemerschap niet (alleen) in theorie kunt leren, maar het vooral moet DOEN. In een doorlopende leerlijn en met nauwe betrokkenheid van het bedrijfsleven ontwikkelen leerlingen en studenten van groep 5 t/m de universiteit ondernemersvaardigheden door middel van ‘learning by doing’ met onze programma’s en projecten.

Jong Ondernemen heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Daarbij is een nieuwe ambitie geformuleerd, namelijk dat elke jongere tijdens zijn of haar schoolcarrière minimaal één keer in aanraking komt met ondernemerschap. Deze groei vraagt om meer capaciteit. Jong Ondernemen is op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst.

Om de verbindingen tussen de doelgroepen te vergroten en een netwerk te creëren is de community MijnNetwerk opgezet. Dit online platform vraagt stimulering (delen van ervaringen, content genereren en netwerkfunctie), doorontwikkeling en monitoring (0,5 FTE). Met daarbij het streven dat per schooljaar 2018/2019 de leerlingen en studenten direct hun bedrijfsbegeleider (op branche of expertise) zoeken. Daarnaast bied je ondersteuning aan de Sales tijger in de uitbouw van de relaties binnen de regio’s Noord-Holland en Midden-Nederland (Utrecht/Flevoland) (0,5 FTE). We willen het bereik van scholen vergroten door middel van jouw inzet!

In verband met de groei en verdere doorontwikkeling van de organisatie zoeken wij een slimme, ondernemende en gedreven:

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (1,0 FTE)

Waar bestaat je functie uit?
- Het verbinden van het onderwijs en ondernemers;
- Het verder ontwikkelen en genereren van content voor de online community MijnNetwerk;
- Ondersteunen van de buitendienst door afspraken te genereren met scholen;
- Ordenen van correspondentie van scholen en bijwerken in het CRM;
- Administratieve werkzaamheden binnen het CRM;

Wat vragen we van je?
- dat een MBO werk- / denkniveau hebt;
- dat je bij voorkeur affiniteit met het onderwijs hebt;
- dat je kennis en ervaring hebt met een online community, het schrijven van content en kunnen werken binnen een CRM-omgeving;
- dat je communicatief en commercieel vaardig bent;
- dat je een ondernemende houding hebt; dat wil zeggen initiatiefrijk, flexibel, creatief en proactief zijn, doorzettingsvermogen hebben en buiten gebruikelijke kaders kunnen denken;
- dat je aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid hebt en gelooft in de missie en doelstellingen van Jong Ondernemen;
- dat je een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen hebt, zowel binnen het functioneren van de organisatie als met externe belanghebbenden (o.a. omgaan met vrijwilligers);

Informatie en procedure
Deze vacature staat open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De functie is in beginsel voor 1 jaar. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Dekker, via 070-3490151. Stuur je brief met CV per mail aan bianca@jongondernemen.nl.

Reageren kan tot uiterlijk 1 februari 2018. - Gesprekken zullen vrijwel direct worden gepland na afloop van reactietermijn; - Start functie bij voorkeur z.s.m.

"De combinatie tussen werken met overheid, bedrijfsleven, scholen en de studenten maakt Jong Ondernemen uniek en dynamisch"
Danielle de Jongh Miss communicatie
"Ik ben als stagiaire begonnen en werk nu elke dag met plezier aan de (door) ontwikkeling van onze (nieuwe) programma’s"
Lotte Segeth Programma specialist
"Jong Ondernemen laat zien dat je groot kan zijn als klein bedrijf"
Martijn van Norden Regio aanvoerder