Agenda

          

Maart & april 2017: Marktdag/Regio finale

Marktdag: regionaal georganiseerd event voor junior companies (voortgezet onderwijs) en student companies (mbo, hbo, universiteit).
Regio finale: hier strijden student companies om de titel maar ook om een plek in de landelijke competitie. Ze worden beoordeeld op de stand presentatie, pitch en jury ondervraging. 

 • Zaterdag 1 april 2017
  Marktdag & Regiofinale Zuid-Holland
 • Zaterdag 8 april 2017
  Marktdag/Regiofinale Noord-Holland/Midden-Nederland
 • Donderdag 13 april 2017
  Regiofinale Noord-Brabant (13.00 uur - 16.00)
 • Woensdag 19 april 2017
  Regiofinale Oost-Nederland
                  

Vrijdag 7 april 2017: Finale 'Junior company van het jaar'

Met hun bedrijf hebben ze maanden lang hard gewerkt. De beste junior companies zijn geselecteerd en strijden deze dag om de titel Junior company van het jaar. Welke company gaat er met de prijs vandoor?

Meer informatie

                

Vrijdag 19 mei: Halve finale 'Student company van het jaar'

De beste student companies strijden deze dag om een plekje in de nationale finale op maandag 12 juni 2017! Wie weet de jury te overtuigen? Wie zijn de halve finalisten?

                  

Maandag 12 juni 2017: Finale 'Student company van het jaar'

Na maanden hard werken is het zo ver, de Student company van het jaar van mbo en hbo/universiteit wordt deze dag bekend. Wie gaat er met deze nationale titel naar huis?
Locatie: Beatrix Theater Utrecht

Meer informatie

Archief

In het verleden hebben onder andere de volgende evenementen plaatsgevonden.

            

December 2016 & januari 2017: Company launch

Regionaal georganiseerde pitchwedstrijd voor junior companies (voortgezet onderwijs) en student companies (mbo, hbo, universiteit). Op de regionale Company Launches pitchen leerlingen en studenten in tweetallen hun bedrijfsconcept aan een lokale jury. Zij overtuigen het publiek en proberen punten te scoren bij de jury. Wie heeft de meest volledige en unieke pitch? 

Bekijk de foto's per regio:

Meer informatie.

                  

3 november 2016: AT&T Leaders for a Day

Hoe gaaf is het als je, als student, een hele dag mag mee kan lopen met een corporate executive? Daarom organiseren wij in samenwerking met AT&T Leaders for a Day.  

Meer informatie

                    

Woensdag 5 oktober 2016: Start-up event

Elk schooljaar trappen we af met het Start-up event in de Jaarbeurs Utrecht. Hier krijgen de leerlingen en studenten allerlei handige informatie over de komende maanden. Zorg ervoor dat je er dit jaar ook weer bij bent!

Bekijk het verslag van dit jaar!

           

25-28 juli 2016: European Company of the Year Competition

De Nederlandse winnaar Student company van het jaar van het mbo neemt deel aan deze Europese finale in Luzern.

                

6-8 juli: European Enterprise Challenge

De Nederlandse winnaar Student company van het jaar van het hbo/universiteit neemt deel aan deze Europese finale in Boekarest.

25 jaar ondernemerschapsonderwijs met ABN AMRO

JongOndernemen-StartUp-MediaPlazaUtrecht- 05102016-JostijnLigtvoetFotografie-42.jpgwoensdag 23 november 2016 10:30 23 november 2016, Den Haag – Eén van de initiatiefnemers van Stichting Jong Ondernemen (toen Stichting Mini Ondernemingen), ABN AMRO, blijft partner. Het zilveren jubileum is al behaald! lees verder

Negen sleutels naar de toekomst

_RON4692.jpgdinsdag 22 november 2016 14:34 VRIJDAG 18 NOVEMBER 2016 – Op de laatste dag van de Global Entrepreneurschip Week 2016 overhandigde Biemond & van Wijk in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services negen auto’s aan Stichting Jong Ondernemen. Op deze manier bouwen de Mercedes-Benz dealer en haar merkgebonden leasemaatschappij mee aan een ondernemende toekomst van vele schoolgaande jongeren. lees verder

Jong Ondernemerschap groeit met 28% in zuidelijke provincies

ZLM JO.jpgdinsdag 27 september 2016 09:45 27 september 2016 – Afgelopen schooljaar zetten 8.500 Zeeuwse en Brabantse leerlingen en studenten hun eigen startup op. Zij waren niet alleen succesvol in hun regio: maar liefst zeven companies behaalden ook de landelijke finales van Student- en Junior company van het jaar. lees verder