Agenda

    

December 2017 & januari 2018: Company launch

Regionaal georganiseerde pitchwedstrijd voor junior companies (voortgezet onderwijs) en student companies (mbo, hbo, universiteit). 

Woensdag 6 december 2017
Regio: Midden-Nederland (Utrecht/Flevoland)
Locatie: CitySense

Dinsdag 19 december 2017
Regio: Zeeland
Locatie: HZ University

Vrijdag 12 januari 2018
Regio: Limburg
Locatie: Poppodium Grenswerk

Donderdag 25 januari 2018
Regio: Noord-Holland
Locatie: Gemeente Hoorn

Maandag 11 december 2017
Regio: Noord-Nederland
Locatie: FC Groningen

Donderdag 11 januari 2018
Regio: Noord-Brabant
Locatie: Van Spaendonck Ondernemingshuis

Dinsdag 23 januari 2018
Regio: Oost-Nederland
Locatie: Kamer van Koophandel Arnhem

Maandag 29 januari 2018
Regio: Zuid-Holland
Locatie: Hubspot Leiden

Maart & april 2018: Marktdagen/Regiofinales

Marktdag: regionaal georganiseerd event voor junior companies (voortgezet onderwijs) en student companies (mbo, hbo, universiteit).
Regiofinale: hier strijden student companies om de titel maar ook om een plek in de landelijke competitie. Ze worden beoordeeld op de stand presentatie, pitch en jury ondervraging. 

Vrijdag 6 april 2018: Finale 'Junior company van het jaar'

Met hun bedrijf hebben ze maanden lang hard gewerkt. De beste junior companies zijn geselecteerd en strijden deze dag om de titel Junior company van het jaar. Welke company gaat er dit jaar met de prijs vandoor?

       

Vrijdag 18 mei 2018: Halve finale Student company van het jaar

De beste student companies strijden om een plekje in de nationale finale op maandag 11 juni 2018! Wie weet de jury te overtuigen?

                

Maandag 11 juni 2018: Finale 'Student company van het jaar'

Na maanden hard werken is het zo ver, de Student company van het jaar mbo en hbo/universiteit worden deze dag bekend. Wie gaat er dit jaar met de nationale titel naar huis?
Locatie: Beatrix Theater Utrecht.

      

25 - 27 juni 2018: European Enterprise Challenge

De Nederlandse winnaar Student company van het jaar hbo/wo neemt deel aan deze Europese finale in Letland.

Archief

In het verleden hebben onder andere de volgende evenementen plaatsgevonden.

                  

Donderdag 2 november 2017: AT&T Leaders for a Day

Hoe gaaf is het als je, als student, een hele dag mag mee kan lopen met een corporate executive? Daarom organiseren wij in samenwerking met AT&T Leaders for a Day. 

                    

Vrijdag 6 oktober 2017: Start-up event

Elk schooljaar trappen we af met het Start-up event in de Jaarbeurs Utrecht. Hier krijgen de leerlingen en studenten allerlei handige informatie over de komende maanden.

Bekijk Start-up event 2017!

           

11-13 juli 2017: European Company of the Year Competition

De Nederlandse winnaar Student company van het jaar mbo neemt deel aan deze Europese finale in Brussel.

    

 28-29 juni 2017: European Enterprise Challenge

De Nederlandse winnaar Student company van het jaar van het hbo/universiteit neemt deel aan deze Europese finale in Helsinki.

                  

Maandag 12 juni 2017: Finale 'Student company van het jaar'

Na maanden hard werken is het zo ver, de Student company van het jaar van mbo en hbo/universiteit wordt deze dag bekend. Wie gaat er met deze nationale titel naar huis?
Locatie: Beatrix Theater Utrecht.

                

Vrijdag 19 mei: Halve finale 'Student company van het jaar'

De beste student companies strijden deze dag om een plekje in de nationale finale op maandag 12 juni 2017! Wie weet de jury te overtuigen? Wie zijn de halve finalisten?

                  

Vrijdag 7 april 2017: Finale 'Junior company van het jaar'

Met hun bedrijf hebben ze maanden lang hard gewerkt. De beste junior companies zijn geselecteerd en strijden deze dag om de titel Junior company van het jaar. Welke company gaat er met de prijs vandoor?

Meer informatie

          

Maart & april 2017: Marktdag/Regio finale

Marktdag: regionaal georganiseerd event voor junior companies (voortgezet onderwijs) en student companies (mbo, hbo, universiteit).
Regio finale: hier strijden student companies om de titel maar ook om een plek in de landelijke competitie. Ze worden beoordeeld op de stand presentatie, pitch en jury ondervraging. 

            

December 2016 & januari 2017: Company launch

Regionaal georganiseerde pitchwedstrijd voor junior companies (voortgezet onderwijs) en student companies (mbo, hbo, universiteit). Op de regionale Company Launches pitchen leerlingen en studenten in tweetallen hun bedrijfsconcept aan een lokale jury. Zij overtuigen het publiek en proberen punten te scoren bij de jury. Wie heeft de meest volledige en unieke pitch? 

Bekijk de foto's per regio:

Meer informatie.

                  

3 november 2016: AT&T Leaders for a Day

Hoe gaaf is het als je, als student, een hele dag mag mee kan lopen met een corporate executive? Daarom organiseren wij in samenwerking met AT&T Leaders for a Day.  

Meer informatie

Wie zijn de winnaars van Student company van het jaar 2017?

Jong ondernemen winnaars en sfeer (22).jpgdonderdag 15 juni 2017 09:28 Den Haag, 15 juni 2017 – Studenten uit alle hoeken van het land kwamen bijeen om te bewijzen dat zij dé Student company van het jaar zijn. Een zaal vol energieke en enthousiaste supporters in het Beatrix Theater vormde het publiek voor de studenten. Daar zal hun harde werk beloond worden. lees verder

25 jaar ondernemerschapsonderwijs met ABN AMRO

JongOndernemen-StartUp-MediaPlazaUtrecht- 05102016-JostijnLigtvoetFotografie-42.jpgwoensdag 23 november 2016 10:30 23 november 2016, Den Haag – Eén van de initiatiefnemers van Stichting Jong Ondernemen (toen Stichting Mini Ondernemingen), ABN AMRO, blijft partner. Het zilveren jubileum is al behaald! lees verder

Negen sleutels naar de toekomst

_RON4692.jpgdinsdag 22 november 2016 14:34 VRIJDAG 18 NOVEMBER 2016 – Op de laatste dag van de Global Entrepreneurschip Week 2016 overhandigde Biemond & van Wijk in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services negen auto’s aan Stichting Jong Ondernemen. Op deze manier bouwen de Mercedes-Benz dealer en haar merkgebonden leasemaatschappij mee aan een ondernemende toekomst van vele schoolgaande jongeren. lees verder