Bouw ook mee aan een ondernemende toekomst

Neem contact op

Alle jongeren verdienen het om ondernemend te zijn

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van ondernemend Nederland? We hebben je hulp hard nodig, want samen kunnen we ons land ondernemend(er) maken en alle jongeren helpen bij het ontwikkelen van waardevolle vaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld helpen door middel van het delen van kennis en ervaring, maar je kunt stichting Jong Ondernemen ook financieel steunen zodat we steeds meer jongeren kunnen bereiken. Op dit moment hebben we een bereik van meer dan 120.000 jongeren. Maar dit aantal kan veel hoger toch?!

agsdix-fas fa-check

Deel jouw kennis en ervaring met jonge ondernemers

agsdix-fas fa-check

Help stichting Jong Ondernemen met een donatie

agsdix-fas fa-check

Investeer in de ondernemers van de toekomst

Sponsor een school

Ondernemende leerlingen

Laat een school naar keuze kennismaken met de programma’s van Jong Ondernemen. Door jouw financiële bijdrage kunnen we onze programma’s kosteloos aanbieden op de school die jij hebt uitgekozen. Je kunt een school al steunen met een kleine bijdrage per leerling.

Organiseer een challenge

Kijkje achter de schermen

Nodig jongeren uit bij jou op kantoor en laat ze een dag(deel) werken aan een zelfbedachte challenge. Door een challenge te organiseren, krijgen jongeren een kijkje achter de schermen bij een echt bedrijf én kun jij gebruikmaken van de frisse blikken van de jeugd.

Begeleid jonge ondernemers

Inspireer de nieuwe generatie

Deel jouw kennis en ervaringen met jongeren en wordt begeleider bij Jong Ondernemen. Voor onze programma’s Pop-up Store, Junior Company en Student Company zoeken we elk schooljaar begeleiders. Als begeleider ben jij diegene die de jongeren direct inspireert.

Geef een workshop

Kennisdelen

Deel tijdens een workshop al jouw kennis rondom een bepaald thema, zoals marketing, financiën, sales of branding. Een workshop kan op school gegeven worden of bij jou op kantoor. We zijn ook altijd opzoek naar partners om workshops te verzorgen tijdens onze evenementen.

Sponsor in diensten

Materialen voor o.a. events

Voor onze programma’s en evenementen hebben we elk jaar heel wat materialen en (online) diensten nodig, zoals eventlocaties of promotiemateriaal. Wie weet kun jij ons wel helpen om de programma’s te vernieuwen of evenementen meer aan te kleden.

Doneer een bedrag

Groot of klein

Wil jij graag bijdragen aan ondernemend Nederland en geloof je in de missie van Jong Ondernemen? Groot of klein, elke bijdrage helpt ons enorm om steeds weer een stapje dichterbij bij het verwezenlijken van onze missie te komen om álle jongeren ondernemend(er) te maken!

Ik meld mij aan!

Neem dan contact met ons op

Staat jouw bedrijf hier binnenkort tussen?

Lees hier de ervaring van onze jonge ondernemers!