Ondernemende mensen maken het verschil,
draag bij en maak jongeren ondernemend

In een wereld die continu evolueert, waar organisaties en ondernemers zich in snel tempo moeten aanpassen, maken ondernemende mensen het verschil. Talenten die essentieel zijn maar volgens werkgevers moeilijk te vinden zijn.

We komen graag in contact voor een voorstel wat bij jullie wensen past!

Over Jong Ondernemen

Met onze programma’s streven we naar de ontwikkeling van ondernemende mensen en het verbinden van jong talent met visionaire ondernemers en bedrijven. We versterken aantoonbaar ondernemende vaardigheden, zoals, probleemoplossend vermogen, creatief vermogen, zelfkennis, zelfinzicht, zelfvertrouwen, kansen zien, ideeën ontwikkelen en toepassen.

Jong Ondernemen werkt samen met

SNS Bank

Fijne samenwerking met Jong Ondernemen!

SNS gelooft in mensen. Mensen zijn gemaakt om te groeien en hun vleugels uit te slaan. Wij zijn er om hen daarbij te helpen. Wij geloven in een samenleving met gelijke groeikansen voor ieder mens, zodat iedereen sterker staat. Zo maken we samen een sterker Nederland.

VNO-NCW

Interview met Ingrid Thijssen!

‘Ik denk dat het heel goed is om kinderen kennis te laten maken met het ondernemerschap. Veel kinderen willen brandweerman, astronaut of politieagente worden maar weten niet hoe leuk het kan zijn om te ondernemen.’

Wij zijn trots op onze partners

Vraag een gesprek met Jonas aan