Home » Blog » Social Innovation Relay 2024

Social Innovation Relay 2024

24 mei 2024
Categorie: Blog | Evenementen | Nieuws
Datum: 24 mei 2024

Geweldige presentaties van impactmakers!

Vandaag zijn we met de nationale finale van de Social Innovation Relay 2024 te gast geweest bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam. Wij zijn trots op de samenwerking met NN en alweer de 8e editie van dit toffe evenement.

10 topteams van jonge sociaal ondernemers hebben hun ideeën gepitcht voor een professionele jury. En wat was het spannend!

De Social Innovation Relay is bedoeld om jongeren, uit het voortgezet onderwijs, uit te dagen concepten te ontwikkelen die een steentje bijdragen aan een betere wereld. Al doende leren zij alles over sociaal ondernemerschap. We zijn enorm onder de indruk van het niveau van de ideeën en bijzonder trots op alle teams.

🥇 De eerste prijs is gewonnen door: BeUnity van het Carmel College Salland. Zij mogen Nederland vertegenwoordigen op de internationale SIR-finale op 5 juni.
🥈 De 2e prijs is gewonnen door: Studentenonderdaknl van Scholengemeenschap Were Di
🥉 En de 3e prijs ging naar: ZonneFiets van het Hoeksch Lyceum

Hartelijk gefeliciteerd aan alle winnende teams! Jullie hebben ons opnieuw versteld doen staan met jullie creativiteit, doorzettingsvermogen en innovatieve denkwijze. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor jullie in petto heeft!

Wij willen ook graag de juryleden van NN bedanken: Jasmijn Besorak, Willem Schüngel & Dennis Loffeld.

Daarnaast willen wij de beoordelaars van alle Social Business Model Canvassen bedanken: Joshua de Groot, Koen de Ruiter & Leila Saghouani El Massoudi.
Ook dank voor de fijne samenwerking en inspiratie/support tijdens deze editie 2024: Jeroen Koks & Lonneke Roza.

#JongOndernemen #NationaleFinale #Innovatie #Duurzaamheid #Trots #SIR2023 #NationaleNederlanden #Ondernemen #JA #Vo #Sociaal #Mvo #JA-Europe #Gen-E

Informatie

Categorie: Blog | Evenementen | Nieuws
Datum: 24 mei 2024

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!