Doe ook mee aan onze evenementen en challenges

Neem contact op

Waardevolle aanvulling op onze onderwijsprogramma’s

Ondernemen is vallen en opstaan: leren door te doen én leren van anderen. Daarom organiseren wij elk schooljaar een groot aantal evenementen en (internationale) challenges bomvol inspiratie om jongeren nóg meer ondernemerservaringen te bieden. Zo kunnen ze tijdens onze evenementen onder andere netwerken, oefenen met pitchen, hun producten of diensten verkopen en de strijd aangaan met andere companies.

De evenementen zijn dus zeker een waardevolle aanvulling op onze programma’s Junior en Student Company. Ervaringen die ze niet snel vergeten!

Ervaring om nooit te vergeten

Oefenen met pitchen, verkopen en netwerken

Leren van andere jonge ondernemers

Pitch Battles

Januari 2022 t/m februari 2022

The battle is on! Tijdens de regionale Pitch Battles gaan Junior en Student Companies met elkaar de strijd aan: ze leren hun company zo goed mogelijk te pitchen en pitchen vervolgens hun idee voor de jury. De beste pitches? Die winnen mooie prijzen!

Marktdagen

Maart 2022 t/m april 2022

Hoe breng je jouw product of dienst aan de man? Met de Marktdagen natuurlijk! Tijdens de regionale Marktdagen krijgen leerlingen en studenten de kans om met hun company hun product of dienst onder de aandacht te brengen bij winkelend publiek. De jury zal kijken naar verkoopskills, creativiteit en toepasbaarheid op de doelgroep.

Competitie Junior Company van het Jaar

Dinsdag 12 april 2022

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

Competitie Student Company van het Jaar

Dinsdag 24 mei 2022

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

AT&T Leaders for a Day

Datum nog niet bekend

Voor onze alumni organiseren we in samenwerking met AT&T het online evenement Leaders for a Day. Een aantal alumni kijken een dag mee met topmannen en topvrouwen. Zo krijgen jongeren een uniek kijkje in de keuken bij een (groot) bedrijf. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke online borrel met alle deelnemers.