Doe ook mee aan onze evenementen en challenges

Ondernemen is vallen en opstaan! Maar vooral leren van de fouten én leren van anderen. Daarom organiseren wij elk schooljaar een groot aantal evenementen en (internationale) challenges om jongeren nóg meer ondernemerservaringen te bieden. Zo kunnen ze tijdens onze evenementen onder andere netwerken, oefenen met pitchen, hun producten of diensten verkopen en de strijd aangaan met andere companies. De evenementen zijn een waardevolle aanvulling op onze programma’s Junior en Student Company. Ervaringen die ze niet snel vergeten!

Z

Waardevolle aanvulling op onderwijsprogramma's

Z

Oefenen met pitchen, verkopen en netwerken

Z

Leren van andere jonge ondernemers

Competitie Junior Company van het Jaar
Vrijdag 16 april online finale

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

Competitie Student Company van het Jaar

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

AT&T Leaders for a Day
18 maart 2021

Voor onze alumni organiseren we in samenwerking met AT&T het online evenement Leaders for a Day. Een aantal alumni kijken een dag mee met topmannen en topvrouwen. Zo krijgen jongeren een uniek kijkje in de keuken bij een (groot) bedrijf. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke online borrel met alle deelnemers.