Doe ook mee aan onze evenementen en challenges

Neem contact op

Waardevolle aanvulling op onze onderwijsprogramma’s

Ondernemen is vallen en opstaan: leren door te doen én leren van anderen. Daarom organiseren wij elk schooljaar een groot aantal evenementen en (internationale) challenges bomvol inspiratie om jongeren nóg meer ondernemerservaringen te bieden. Zo kunnen ze tijdens onze evenementen onder andere netwerken, oefenen met pitchen, hun producten of diensten verkopen en de strijd aangaan met andere companies.

De evenementen zijn dus zeker een waardevolle aanvulling op onze programma’s Junior en Student Company. Ervaringen die ze niet snel vergeten!

Ervaring om nooit te vergeten

Oefenen met pitchen, verkopen en netwerken

Leren van andere jonge ondernemers

Competitie Junior Company van het Jaar

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

Marktdagen

 

Tijdens de regionale Marktdagen krijgen de Junior en Student companies de kans om een dag lang met een eigen marktkraam winkelend publiek te overtuigen om hun product of dienst onder de aandacht te brengen. De Marktdag is dé plek to get out of the building.

Social Innovation Relay

 

Social Innovation Relay start met een lesprogramma in de klas, waarbij leerlingen in teams een sociaal innovatief concept ontwikkelen. Na beoordeling van alle concepten krijgen de 20 beste teams een mentor van Nationale-Nederlanden. Met de mentor ontwikkelen de teams hun concept tot een haalbaar plan. Het beste team van Nederland gaat door naar de wereldwijde competitie.

Competitie Student Company van het Jaar

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?