Doe ook mee aan onze evenementen en challenges

Ondernemen is vallen en opstaan! Maar vooral leren van de fouten én leren van anderen. Daarom organiseren wij elk schooljaar een groot aantal evenementen en (internationale) challenges om jongeren nóg meer ondernemerservaringen te bieden. Zo kunnen ze tijdens onze evenementen onder andere netwerken, oefenen met pitchen, hun producten of diensten verkopen en de strijd aangaan met andere companies. De evenementen zijn een waardevolle aanvulling op onze programma’s Junior en Student Company. Ervaringen die ze niet snel vergeten!

Z

Waardevolle aanvulling op onderwijsprogramma's

Z

Oefenen met pitchen, verkopen en netwerken

Z

Leren van andere jonge ondernemers

Pitch Heroes

31 januari deadline inschrijving

Pitchen, hoe doe je dat nou eigenlijk? Weet jij jouw product of dienst al goed te verkopen? Omdat we dit schooljaar de Pitch Battles niet op een locatie kunnen organiseren, hebben we een tof alternatief bedacht: de online Pitch Heroes. Tijdens dit online event maken Junior en Student Companies een eigen videopitch. Deze sturen ze in en tijdens een live online event worden de winnaars bekendgemaakt.

Challenge: Duurzaamheid op school
4 & 11 maart 2021 (aanmelden kan tot 4 februari 2021)

Wellicht heb je als docent ervaring met de Social Innovation Relay, of ken je het van horen zeggen: hét project van Jong Ondernemen en Nationale-Nederlanden waarin leerlingen kennismaken met sociaal ondernemerschap. Dit jaar organiseren we twee challenges. Het thema is Duurzaamheid op school! 

Competitie Junior Company van het Jaar
1 maart deadline inschrijving

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

Competitie Student Company van het Jaar
15 maart deadline inschrijving

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

AT&T Leaders for a Day
18 maart 2021

Voor onze alumni organiseren we in samenwerking met AT&T het online evenement Leaders for a Day. Een aantal alumni kijken een dag mee met topmannen en topvrouwen. Zo krijgen jongeren een uniek kijkje in de keuken bij een (groot) bedrijf. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke online borrel met alle deelnemers.

Marktdagen
Maart & april 2021

De Marktdag is een regionaal event voor Junior en Student Companies. Tijdens dit event verkopen de deelnemers hun product of dienst vanuit een eigen marktkraam. De teams werken op aan naamsbekendheid en pitchen hun bedrijf aan de bezoekers en een jury. Aan het einde van de dag worden de beste verkopers gekozen!