Doe ook mee aan onze evenementen en challenges

Neem contact op

Waardevolle aanvulling op onze onderwijsprogramma’s

Elk schooljaar organiseren wij een groot aantal evenementen en (internationale) challenges bomvol inspiratie om jongeren nóg meer ondernemerservaringen te bieden. Zo kunnen ze tijdens onze evenementen netwerken, oefenen met pitchen, hun producten of diensten verkopen, de strijd aangaan met andere companies en meer!

De evenementen zijn een waardevolle aanvulling op onze programma’s Junior en Student Company. Ze geven de deelnemers een ervaring die ze niet snel vergeten!

Ervaring om nooit te vergeten

Oefenen met pitchen, verkopen en netwerken

Leren van andere jonge ondernemers

Competitie Junior Company van het Jaar

Welke Junior Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Junior Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

Marktdagen

 

Tijdens de regionale Marktdagen krijgen de Junior en Student companies de kans om een dag lang met een eigen marktkraam winkelend publiek te overtuigen om hun product of dienst onder de aandacht te brengen. De Marktdag is dé plek to get out of the building.

Social Innovation Relay

 

Social Innovation Relay start met een lesprogramma in de klas, waarbij leerlingen in teams een sociaal innovatief concept ontwikkelen. Na beoordeling van alle concepten krijgen de 20 beste teams een mentor van Nationale-Nederlanden. Met de mentor ontwikkelen de teams hun concept tot een haalbaar plan. Het beste team van Nederland gaat door naar de wereldwijde competitie.

Competitie Student Company van het Jaar

Welke Student Company mag zich een heel jaar lang de beste van Nederland noemen? Deze vraag staat centraal tijdens de finale van onze competitie Student Company van het Jaar. Maandenlang werken de companies toe naar dit moment. Want welke company gaat er met de prijs vandoor?

Pitch Battles 2023-2024

Op de regionale Pitch battles, pitchen de Junior en Student Companies in een tweetal hun bedrijfsconcept aan een lokale jury. Zij proberen het publiek te overtuigen en punten te scoren bij de jury. De teams met de meest volledige en unieke pitch, kunnen mooie geldprijzen winnen! Daarnaast helpt de jury de teams verder op weg met nuttige tips en ingangen in hun netwerk.