Wie wordt Junior Company van het Jaar?

Elk jaar gaan wij op zoek naar de beste Junior Companies in de categorie vmbo en havo/vwo. Welke company is dit jaar de beste van ons land? Misschien is jouw team het wel, spannend! De competitie bestaat uit een aantal rondes, alleen de beste Junior Companies gaan door naar de knallende online finale. Het winnen van deze competitie geeft jouw start-up een grote boost, want lokale, regionale maar ook landelijke media besteden graag aandacht aan onze jonge ondernemers. Dus, doe jij ook mee?

Schrijf je company in vóór 1 maart!

Het is weer zover: de inschrijving voor Junior Company van het Jaar is geopend. Op deze pagina vind je alle informatie over het inschrijven en de datums van de competitie. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een vakjury en op basis van de ingestuurde documenten bepaalt de jury de beste 5 vmbo en 5 havo/vwo companies die in de online finale de strijd met elkaar aangaan!

Inschrijven

Wil je met jouw company kans maken op de titel Junior Company van het Jaar 2021? Tof! Schrijf je dan snel in door onderstaande materialen vóór 1 maart 2021 in te leveren.

  • Pitch Deck van maximaal 10 slides.  Download hier de instructie voor het aanleveren van het Pitch Deck.
  • Verkooppitch (video) van maximaal 1 minuut. In deze video vertel je met je team over jullie company en product of dienst. Vertel hierin duidelijk welk probleem jullie oplossen, waarom jullie product of dienst zo goed/handig/onmisbaar is én laat ook zeker een voorbeeld zien! Op dit moment is het niet mogelijk om met z’n allen bij elkaar te komen om een video op te nemen. Wees creatief! Zo kan bijvoorbeeld elk teamlid een eigen stukje opnemen. Of wie weet bedenken jullie wel iets anders tofs.

Het Pitch Deck en de Verkooppitch stuur je vóór 1 maart 2021 naar Joni Hendrix via joni@jongondernemen.nl.

Let op: deelname aan de competitie is alleen mogelijk voor Premium deelnemers

Junior Company van het Jaar_2020

Waar gaat de jury op letten?

Je bent ook vast nieuwsgierig waar de vakjury nou precies op gaat letten. In dit document vind je alle criteria waar de jury jouw ingestuurde Pitch Deck en filmpje op gaat beoordelen. Houd deze criteria dus goed in je achterhoofd als je de materialen gaat maken!

Alle datums op een rijtje

Hieronder vind je alle belangrijke datums op een rijtje. Zet ze meteen in je agenda, zodat je geen enkel moment mist!

  • 1 maart – Deadline voor inleveren inschrijving competitie (Pitch Deck & verkooppitch)
  • 19 maart – Bekendmaking finalisten Junior Company van het Jaar 2021. Alle finalisten krijgen dan een finale opdracht toegestuurd.
  • 16 april – Online finale (hierover volgt later meer informatie)

Vragen?

Heb je een vraag over de inschrijving of de competitie? Stuur dan een mail naar info@jongondernemen.nl of bel ons op 085 485 7590.

Finalisten van Junior Company van het Jaar 2020

Sfeerimpressie van eerdere edities van Junior Company van het Jaar