Regionale marktdagen voor Junior & Student Companies

Yes, je hebt een tof product of fantastische dienst. En nu? Het is tijd om te verkopen! Tijdens de regionale marktdagen van Jong Ondernemen krijgen Junior en Student Companies hun eigen marktkraam en gaan ze écht verkopen. Ze leren hoe ze hun potentiële klanten moeten aanspreken, hoe ze mensen overtuigen om hun product of dienst te kopen en hoe ze een aantrekkelijke kraam inrichten. Daarnaast doen ze ook veel inspiratie op bij andere companies. Er loopt ook een jury rond, want welke company heeft de beste verkooppitch en mooiste kraam?

Let op: i.v.m. COVID-19 kunnen de Marktdagen er anders uit komen te zien, we houden jullie op de hoogte!

 

Wat

Regionale marktdagen voor Junior en Student Companies

Waar

Locaties zijn nog niet bekend. We hopen dat we tegen die tijd op een aantal locaties in het land de Marktdagen kunnen organiseren.

Wanneer

Voorjaar 2021, exacte datums zijn nog niet bekend.

Voor wie

Aan de marktdagen mogen alle Junior en Student Companies meedoen die ons Medium of Premium programma volgen.

Let op: voor dit event moet je je van tevoren inschrijven!

Waarom

Je mag nog zo’n mooi bedrijfsidee hebben, als je het niet weet te verkopen is de kans klein dat je company een succes wordt. Daarom organiseren wij een aantal regionale marktdagen om jongeren de kans te geven om ze te leren hoe ze hun product of dienst verkopen. Je leert het immers alleen door het écht te doen! Ook kunnen de companies inspiratie opdoen bij andere teams en gaan ze onderling ook de strijd met elkaar aan. Want een jury bepaalt uiteindelijk wie o.a. de beste verkooppitch en mooiste kraam heeft.

Bekijk hieronder foto’s van eerdere edities van de Marktdagen