Wie wordt Student Company van het Jaar?

Elk jaar gaan wij op zoek naar de beste Student Companies in de categorie mbo en hbo. Welke company is dit jaar de beste van ons land? Wie weet, misschien is het jouw team het wel, spannend! De competitie bestaat uit een aantal rondes, alleen de beste Student Companies mogen door naar de online finale. Het winnen van deze competitie geeft jouw start-up een mega boost, want lokale, regionale maar ook landelijke media besteden graag aandacht aan onze jonge ondernemers. Dus, doe jij ook mee?

Schrijf je company in vóór 15 maart!

Het is weer zover: de inschrijving voor Student Company van het Jaar is geopend. Op deze pagina vind je alle informatie over het inschrijven en de datums van de competitie. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een vakjury en op basis van de ingestuurde documenten bepaalt de jury de 12 beste mbo en 12 hbo companies die in de halve finale de strijd met elkaar aangaan! Uiteindelijk is er plek voor 5 mbo en 5 hbo companies in de grote finale.

Inschrijven

Wil je met jouw company kans maken op de titel Student Company van het Jaar 2021? Tof! Schrijf je dan snel in door onderstaande materialen vóór 15 maart 2021 in te leveren.

  • Pitch Deck van maximaal 10 slides.  Download hier de instructie voor het aanleveren van het Pitch Deck.
  • Pitch (video) van maximaal 1 minuut, geüpload op YouTube. In deze video vertel je met je team over jullie company en product of dienst. Vertel hierin duidelijk welk probleem jullie oplossen, waarom jullie product of dienst zo goed/handig/onmisbaar is én laat ook zeker een voorbeeld zien!

Let op: deelname aan de competitie is alleen mogelijk voor Premium deelnemers

Waar gaat de jury op letten?

Je bent ook vast nieuwsgierig waar de vakjury nou precies op gaat letten. In dit document vind je alle criteria waar de jury jouw ingestuurde Pitch Deck en filmpje op gaat beoordelen. Houd deze criteria dus goed in je achterhoofd als je de materialen gaat maken!

Alle datums op een rijtje

Hieronder vind je alle belangrijke datums op een rijtje. Zet ze meteen in je agenda, zodat je geen enkel moment mist!

  • 15 maart – Deadline voor inleveren inschrijving competitie (Pitch Deck & verkooppitch)
  • 31 maart – Bekendmaking halve finalisten Student Company van het Jaar 2021.
  • 12 april – Opdracht voor halve finale wordt gestuurd naar alle halve finalisten.
  • 10 mei – Deadline inleveren opdracht halve finale.
  • 21 mei – Bekendmaking finalisten Student Company van het Jaar 2021 & alle finalisten krijgen een finale opdracht.
  • 15 juni – Online finale. Op dit moment gaan we uit van een online finale. (Hierover volgt later meer informatie)

Vragen?

Heb je een vraag over de inschrijving of de competitie? Stuur dan een mail naar info@jongondernemen.nl of bel ons op 085 485 7590.

Student_Company_van_het-Jaar

Bekijk de video van de finale Student Company van het Jaar 2019