Doe mee met de Social Innovation Relay

Download hier de brochure

Aan de slag met sociaal ondernemerschap in de klas

Social Innovation Relay is hét programma om jouw leerlingen uit te dagen op het gebied van sociaal ondernemerschap. Doe jij mee?

Leerlingen krijgen de kans om een eigen product of dienst te bedenken waarmee ze een sociaal of ecologisch probleem aanpakken en dat een steentje bijdraagt aan een betere wereld! Met dit project geef je op een interessante manier invulling aan bijvoorbeeld het vak burgerschap. 

Social Innovation Relay start met een lesprogramma in de klas, waarbij leerlingen in teams een sociaal innovatief concept ontwikkelen. Alle concepten worden beoordeeld door mentoren vanuit Nationale-Nederlanden en Jong Ondernemen. Met de feedback op de plannen kunnen alle teams door naar de tweede fase. In deze tweede fase leveren ze hun tweede plan in. Na beoordeling van deze verscherpte plannen gaan de beste 10 teams door naar de nationale finale! Het winnende team gaat door naar de internationale finale (online). De beste 3 teams vanuit deze finale winnen bovendien nog een ticket met de hele groep naar het Gen-E festival in Italië, op Sicilië. Hoe tof is dat!

agsdix-fas fa-check

Dit programma is gratis beschikbaar

agsdix-fas fa-check

Geschikt voor jaar 3 & 4 vmbo/havo en voor leerjaar 4 & 5 van vwo

agsdix-fas fa-check

Kosteloos aangeboden door Nationale-Nederlanden

agsdix-fas fa-check

Oa inzetbaar voor burgerschap, CKV, maatschappijleer en projecturen.

Aftermovie Social Innovation Relay

Ik meld mij aan!

Vul het onderstaande formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Onderwijsniveau*

Vragen?

Heb je een vraag over dit programma?
Stuur dan een email of bel ons.