Home » Evenementen » Finale Student Company van het Jaar 2024

Finale Student Company van het Jaar 2024

28 mei 2024
Datum: 28 mei 2024

Vanmiddag was de grote finale Student Company van het Jaar 2024. Het was een fantastische dag vol met ondernemende en creatieve studenten die hun start-ups hebben gepresenteerd.

We zijn supertrots op alle jonge ondernemers!

Wij zijn onder de indruk van alle student companies die zichtbaar de toekomst willen verbeteren door onder andere veel maatschappelijke problemen op te lossen.

Dit zijn de Student Companies die in de prijzen zijn gevallen:
Categorie MBO:
🥇Winnaar: FreshActive van het Firda Emmeloord
🥈2e prijs: StrapFlex van het Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp Haarlem
🥉3e prijs: Clip-It van het Zadkine Rotterdam

Categorie HBO:
🥇Winnaar: Hulpey van het Hogeschool Inholland Alkmaar
🥈 2e prijs: Saga Medical Solutions van het Hogeschool Inholland Alkmaar
🥉 3e prijs: Cansloos van het Fontys Hogeschool Eindhoven

Publieksprijs: StrapFlex. Zij hebben een interview met De Ondernemer gewonnen! Dit interview wordt niet alleen op de website van De Ondernemer geplaatst (> 400.000 bezoekers per maand), maar wordt ook gepubliceerd in de gehele krantoplage van het AD en Het Parool. Zo bereiken ze in één klap een miljoenenpubliek. Wow!

Delta Air Lines Innovation Awards: Saga Medical Solutions. Gefeliciteerd met het winnen van deze prijs. Jullie hebben laten zien dat jullie de pioniers zijn van de toekomst!

FedEx Access Award: StrapFlex (mbo) & Saga Medical Solutions (hbo). Jullie hebben deze prijs zeker verdiend met jullie groei en uitbreidingsmogelijkheden!

SNS Bank overhandigde (letterlijk en figuurlijk) een adviseur: Tim. Hij deelt zijn kennis en netwerk komend jaar met de deelnemers die verder gaan met hun onderneming.

De 10 finalisten-teams op het podium kwamen van de volgende scholen: Hogeschool Inholland Alkmaar, Fontys Hogeschool Eindhoven, HZ University of Applied Sciences Middelburg, Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp, Zadkine Rotterdam & Firda Emmeloord. Alle begeleidend docenten ook van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie support!

Dank aan de jury voor jullie enthousiaste bijdrage: Robbin Reijnen van Blinqers, Thomas Blekman van Unknown University of Applied Sciences, Chi van Dijck van SNS Bank, David Beckett van Best3Minutes, Martje van der Linde van FedEx en Fleur Engelberts van Startupbootcamp. Het was een moeilijke taak om de winnaars te kiezen, maar dit is jullie gelukt!

Tot slot, dank aan Pieter Zwart voor het delen van waardevolle ondernemerstips aan de studenten! Vincent Biekman & Bo Scheermeijer bedankt voor jullie waardevolle tips tijdens de try-out. Ronald van Beers bedankt voor het hosten en organiseren van ons event in het Beatrixtheater B.V. Utrecht, Paul & Pelle Music voor de sfeervolle livemuziek en fotograaf Ruben Philipse voor alle toffe foto’s! Je kan deze foto’s hier vinden.

hashtagJongOndernemen hashtagStudentCompany hashtagMbo hashtagHbo hashtagOndernemerschap hashtagEvent hashtagFinale hashtagPartner hashtagPrijs hashtagGen_E

Informatie

Datum: 28 mei 2024

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!