Home » Evenementen » Gen_E 2024 op Sicilië

Gen_E 2024 op Sicilië

9 juli 2024
Datum: 9 juli 2024

Wow wow wow! Wat een onvergetelijke ervaring!
SPARK YOUR CURIOSITY hashtagGen_E2024!

Met meer dan 700 studenten uit 42 landen spatte de inspiratie, het ondernemerschap en de innovatie er vanaf vorige week in Catania, Sicilië.

De Nederlandse delegatie bestond uit 3 winnende Student Company teams van Firda Emmeloord en Hogeschool Inholland Alkmaar.

Businessplannen presenteren, interviews geven aan de jury, pitchen in een enorme kathedraal en een expo in het prachtige klooster midden in de stad. Fantastisch om mee te maken! Wat een inspiratie!

Jong Ondernemen is het Nederlandse lid van JA Europe, dé grootste organisatie van Europa die studenten inspireert en voorbereidt om succesvol te worden in het ondernemerschap.

Gen-E is het grootste en meest spectaculaire terugkerende ondernemersfestival van Europa, georganiseerd door JA Europe.

De actieve vulkaan Etna, die Catania in zijn geheel bedekte met een indrukwekkende asregen, stelde het aanpassingsvermogen en de ondernemende vaardigheden ook nog flink op de proef. Een award ceremony die voor 1000 deelnemers werd verplaatst van buiten naar binnen, alle vluchten naar huis die gecanceld werden, waarna iedereen via verschillende routes en op verschillende dagen gelukkig weer veilig thuis kwam.

Als kers op de taart nemen we ook nog eens een paar schitterende prijzen mee:
Saga Medical Solutions won de European Expansion Award
Hulpey de FedEx Access Award
Caspar Mooijman nam de Alumni Leadership Award mee naar huis!

Wat een geweldige prestaties, supertrots! Wil jij er volgend jaar met je studenten bij zijn in het bruisende Athene om het Gen-E event mee te maken? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Informatie

Datum: 9 juli 2024

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!