Bouw Samen Aan de Toekomst:

Elke donatie bij Jong Ondernemen zaait het zaad van succes voor jonge ondernemers. Met jouw bijdrage vorm je de leiders van morgen.  
Zo sponsor je al voor 10 euro een leerling op de basisschool, vanaf 60 euro een leerling op vmbo, havo en vwo en voor 280 euro een mbo-leerling.

Bouw samen aan de toekomst!
Met je bijdrage maak  impact op ondernemendheid:

  • 65% van onze oud-studenten zijn beter in het samenwerken met teamleden. 
  • 78% van onze oud-studenten heeft een beter begrip van hoe bedrijven werken. 
  • 90% van onze oud-studenten geeft aan dat ze beter voorbereid zijn op het werkende leven. 
  • 78% van onze oud-studenten weet nu zeker of ze geschikt zijn om ondernemer te worden. 
  • 53% van onze oud-studenten bekleden een leidinggevende functie in hun werkende leven.

Vrijgesteld van belasting

Via het bovenstaande formulier kun je op een veilige, gemakkelijke en snelle manier doneren aan Jong Ondernemen via iDEAL. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks aan ons doneren door het bedrag over te maken naar NL25 ABNA 0403239877 ten name van Stichting Jong Ondernemen, onder vermelding van “donatie”. Jong Ondernemen heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) van de Belastingdienst, wat betekent dat je donatie aan Jong Ondernemen vrijgesteld is van schenk- en erfbelasting. Kijk hier voor meer informatie.

Dit doet Jong Ondernemen met jouw donatie

Jouw donatie helpt ons om de programma’s op alle onderwijsniveaus beter te maken om bij nog meer jongeren een ondernemende mentaliteit te ontwikkelen. We willen hen aanmoedigen om ondernemende vaardigheden te verwerven, hun talenten te ontdekken en hen inspireren om hun eigen toekomst te bepalen. Uiteindelijk is iedereen de ondernemer van zijn of haar eigen toekomst!

Jong Ondernemen werkt graag samen!