Downloads van Jong Ondernemen

Regelmatig creëren wij leuke downloads en lesbrieven om zelf als docent mee aan de slag te gaan zoals de brainstormles. Daarnaast ontdek je hier de vele programma’s en voordelen in onze brochures. Onze downloads en lesbrieven zijn gratis en vrijblijvend!

Sollicitatietraining

Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? En hoe voer je een goed sollicitatiegesprek? Leg het uit met de sollicitatietraining en leer solliciteren met stichting Jong Ondernemen

Brainstormles

Met de interactieve Brainstormles van stichting Jong Ondernemen gaan leerlingen of studenten aan de slag met de Brainstorm Game. Dus waar wacht je nog op?

Bedrijfsbezoek

Start up

Met korte doe-opdrachten en tips zorg je ervoor dat leerlingen zich optimaal voorbereiden op een bedrijfsbezoek. Download snel de les en ga aan de slag!

Student Company brochure

Studenten werken tijdens Student Company aan een bedrijfsidee. Dit doen ze aan de hand van de nieuwste theorieën en methodes. Aan de slag met ondernemen! 

Programma-aanbod

Start up

Download het programma-aanbod en ontdek de vele voordelen van Jong Ondernemen. Bekijk welk programma het beste past en ga aan de slag!

Lesbrief Ubuntu

Start up

Download de lesbrief maak kennis met Ubuntu en de wijze waarop deze filosofie bij het samen ondernemen toegepast kan worden.