Masterclasses voor in de klas

Leer van experts tijdens een masterclass

Naast onze vaste evenementen organiseren we nog meer toffe activiteiten! Zo hebben we ook de mogelijkheid voor gastlessen in de klas/college. Deze Masterclasses worden gegeven door verschillende organisaties, ieder met hun eigen onderwerpen. Samen met de gastspreker kijk je naar een geschikt onderwerp voor jouw masterclass.
 
Een masterclass boeken bij jou op school? Stuur een mail naar info@jongondernemen.nl ovv ‘Masterclass’ en laat ons weten in welke masterclass(es) je interesse hebt. 

Interesse in een van onze evenementen?

ManpowerGroup

De gastsprekers van ManpowerGroup geven je een inkijkje in beide kanten van het solliciteren: zowel van de kant als sollicitant als die van een recruiter. Zo leer je hoe je het beste jezelf kan verkopen en ga je ook oefenen met echte vacatures van ManpowerGroup!
Wil je een masterclass van ManpowerGroup? Er zijn drie soorten masterclasses:
 •  Solliciteren: de do’s & dont’s
  Wat houdt solliciteren in? Hoe pak je een sollicitatie aan? Welke do’s en dont’s zijn er? Dit deel zal meer zijn vanuit het kandidaat perspectief. Leer tijdens deze masterclass alles over solliciteren.
  Doelgroep: mbo en hbo studenten

 •  Jij als recruiter: solliciteren vanaf de andere kant
  Wat voor recruiters zijn er? Wat doe je precies als recruiter? Hoe beoordeelt een recruiter jouw sollicitatie? Waardevolle informatie die de studenten ook weer kunnen gebruiken voor eigen toekomstige sollicitaties. Deze masterclass kan ook als tweede deel gebruikt worden na ‘Solliciteren: de do’s & dont’s’.
  Doelgroep: mbo en hbo studenten

   

 • Experis Academy Masterclass: alles over IT vacatures
  De Experis Academy is de plek om te leren over IT, ook als je hier geen achtergrond in hebt. Bij deze masterclass leer je alles op het gebied van solliciteren op een IT functie. Denk hierbij aan het schrijven van een sollicitatiebrief, het voeren van het sollicitatiegesprek en een presentatie over de mogelijkheden om (om) te scholen voor een IT functie.
  Doelgroep: hbo studenten.