Doe mee met Student Company

Neem contact op

Maak van jouw studenten succesvolle ondernemers

De beste manier om over ondernemerschap te leren, is door het simpelweg zelf te doen! Daarom gaan studenten tijdens Student Company in teamverband aan de slag met een bedrijfsidee. Dit doen ze door het combineren van de opgedane theoretische kennis via actuele startup literatuur met de praktische opdrachten. Leren door te doen en ‘Get out of the building’ staan centraal. Studenten worden gestimuleerd om uit hun comfortzone te komen. Door deelname aan Student Company ontdekken studenten hun talenten en ontwikkelen ze belangrijke ondernemende vaardigheden, zoals creativiteit, samenwerken en initiatief nemen. Ook kunnen ze door middel van de evenementen van Jong Ondernemen de concurrentie aangaan met andere Student Companies.

agsdix-fas fa-check

Ondernemen met Student Company in 1 of 2 semesters

agsdix-fas fa-check

Online programma met faciliteiten & events

agsdix-fas fa-check

Werken met Lean Startup, Design Thinking en Scrum

Student Company

HBO & WO

Studenten werken tijdens Student Company aan een bedrijfsidee. Dit doen ze aan de hand van de nieuwste theorieën en methodes. En ze kunnen ook echt gaan ondernemen! Student Company is dé manier om te leren over ondernemerschap.

Ilja Oostra
Docent

Studenten leren tijdens Student Company goed samenwerken en lopen soms tegen dingen aan die ze in de les nooit ervaren zouden hebben. Het is meer dan alleen een bedrijf opzetten. Ze leren ondernemend te zijn, leren met geld omgaan, met tegenslagen, met de wereld om hen heen. Het is allemaal echt, in plaats van een verzonnen project.

Owen Hauptmeijer
Alumnus Student Company

De waarde die ik uit Student Company heb gehaald is onbeschrijfelijk. Juist omdat je op zo’n jonge leeftijd de mindset van een ondernemer ontwikkelt, heeft het een enorme impact op je toekomst. Ook als je geen ondernemer wilt worden, is de ontwikkelde mind- en skillset erg waardevol om mee te nemen in andere vlakken van je leven.

Marno Akkerman
Docent

Voor studenten vind ik Student Company enorm van meerwaarde. Ze ontwikkelen vaardigheden als creativiteit, samenwerken, veerkracht, doorzetten, aanpassen en communiceren. Dit soort essentiële vaardigheden komen minder aan bod in het reguliere onderwijs, maar des te meer bij de programma’s van stichting Jong Ondernemen.

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon iets doorgeven?

Neem dan contact met ons op!

Vragen over onze programma’s voor het hbo?

Vul onderstaand formulier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.